POJAVILA SE BEZ DONJEG VEŠA NA CRVENOM TEPIHU: Ali ona nije jedina, čekajte da vidite OSTALE fotografije

Praktična žena
POJAVILA SE BEZ DONJEG VEŠA NA CRVENOM TEPIHU: Ali ona nije jedina, čekajte da vidite OSTALE fotografije
.

Ovogodišnja kuma filmskog festivala u Kanu glumica Zang Ziji predstaviće nagrade za najveće glumačke nade. Zajedno sa koleginicom Dajanom Kruger dodijelit će glavne nagrade iz najvećih kategorija. Uvažene glumice se uveliko spremaju za 14. maj kada će zvanično biti otvoren Kanski festival.

Prestižni filmski događaj je pored dobrog filma poznat i po elegantnim i raskošnim toaletama. Posljednjih godina crveni tepih u Kanu je postao jako neobično mjesto zbog haljina koje su njim prodefilovale, piše žena.rs.

Titulu kraljice skandala Kanskog festivala 2015. godine definitivno je ponela italijanska manekenka Đulija Salemi koja se na crvenom tepihu pojavila u haljini sa najdubljim šlicem ikada viđenim.

1

Teško da ste zaboravili provokativnu haljinu Bele Hadid koja je obilježila prošlogodišnji Kan. Svaki korak je bio rizik u haljini od crvenog satena sa ekstremno dubokim šlicem, još dubljim dekolteom i golim leđima.

2

Na crvenom tepihu se sve češće pojavljuju nepoznati ljudi koji nisu iz sfere filma, zbog čega je prošle godine nekoliko uglednih modnih magazina kritikovalo organizaciju fesitvala.

4

(Foto:Profimedia)

Ne propustite