MALA JANA DALA ISKAZ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo šta je uradila ZORANU MARJANOVIĆU!

Aktuelno
MALA JANA DALA ISKAZ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo šta je uradila ZORANU MARJANOVIĆU!
.

Advokat Zorana Marjanovića Veljko Delibašić podnio je Višem sudu u Beogradu prigovor na optužnicu koju je protiv njega po treći put podiglo tužilaštvo, zbog sumnje da je 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu, pjevačicu Jelenu Marjanović (33), piše "Espreso.rs".

Kako se saznaje, u odgovoru Delibašić se poziva na iskaz Zoranove i Jelenine kćerke Jane, koja je izjavila da je kobnog dana bila sa ocem i da se nije odvajala od njega. U vrijeme zločina, podsjetimo, djevojčica je imala pet godina.

jelena-marjanovic-fotoalors

Foto: Alo.rs

Više tužilaštvo je u optužnici navelo da su Zoran i Jelena sa kćerkicom došli na nasip i da je Jelena krenula da trči. Oni su pješke pošli zemljanim putem, susreli se s njom i Zoran je ostavio dijete samo na nasipu, spustio se sa suprugom do kanala, ubio je i vratio se do djeteta.

- Jana je u svom iskazu u potpunosti dala alibi Zoranu. Kategorički je tvrdila da se od tate ni na trenutak nije odvojila. Tvrdim da je nemoguće da krivično djelo bude izvršeno kako je to u optužnici navedeno, da on ostavi dijete, ubije suprugu i vrati se do kćerkice – kaže Delibašić i tvrdi da u trećoj optužnici ne postoje novi dokazi u odnosu na prethodne dvije optužnice, koje je isto tužilaštvo podizalo, ali nisu prošle provjere Višeg suda, a potom ni Apelacionog suda u Beogradu.

- Činjenica je da tužilaštvo nije pružilo dokaze na osnovu kojih bi postojala sumnja da je Marjanović ubio suprugu. Očekujem da postupak protiv njega bude obustavljen – kaže branilac.

Ne propustite