TO SAMO MAJKA MOŽE: Sanja Kužet POKAZALA SVOJU MAJČINSKU LJUBAV I OTIŠLA POD NOŽ zbog svojih sinova

Dobre priče
TO SAMO MAJKA MOŽE: Sanja Kužet POKAZALA SVOJU MAJČINSKU LJUBAV I  OTIŠLA POD NOŽ zbog svojih sinova
.

Voditeljka i TV lice Sanja Kužet odlučila se na neobičan potez u svojoj 31. godini, kako bi donijela odluku da li da njeno dijete ode na operaciju.

sanja-kuzet-1-830x0

"USUDILI SMO SE" Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet otišla na operaciju zbog sinova
Naime, stariji sin Sanje Kužet je od malena imao problem sa uvećanim krajnicima i kada je napunio šest godina savjetovali su mu operaciju. Sanja, koja je takođe imala problema sa krajnicima, je tada riješila da se operiše prije njega, kako bi vidjela kako izgleda operacija i oporavak.


- Najteže mi je pala adaptacija na obdanište, kad je reč o njegovom zdravlju. Ona je dugo trajala. Njegova boljka su bili uvećani krajnici… Često je imao antibiotske terapije. Mišljenja ljekara su bila različita, neki su govorili da treba sačekati sa operacijom. Pre četiri godine, kada je on imao šest, odlučili smo da mu operišemo krajnike, ali sam dva mjeseca prije njega sebi operisala krajnike. Rekla sam: "Prvo ću ja da vidim šta i kako" - ispričala je svoje iskustvo Sanja Kužet u emisiji “Na prvom mjestu” na TV Prva.

sanja-kuzet-2-830x0

"USUDILI SMO SE" Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet otišla na operaciju zbog sinova

 sanja-kuzet-zvezde-granda-31-830x0
- Posle operacije više nije bilo problema - rekla je ona i dodala da se zbog toga veoma lako odlučila da mlađem detetu pre prvog rođendana operiše krajnike.

sanaj-kuzet19-830x0

- Sa mlađim sinom, koji sad ima dve godine, čim smo uočili prve naznake obolelih krajnika, oko sedmog meseca, nismo želeli da čekamo i pre prvog rođendana smo suprug i ja odlučili da ga operišemo. Naravno, na preporuku lekara. Usudili smo se da tako malo dete uvedemo u totalnu anesteziju, to je roditeljima najstresnija situacija, ali kad verujete lekarima, stručnjacima, nema razloga za strah. Samo dve nedelje posle operacije proslavili smo mu prvi rođendan, a njemu je bilo bolje - ispričala je voditeljka.

Ne propustite