"ČUVAJTE SE ZORANA MARJANOVIĆA" Dobila je jezive poruke iz Amerike: Dužnost mi je da Vam kažem, postoje stvari koje treba da znate! Skratiću u dvije riječi: Obratite pažnju!

Šokantno!
"ČUVAJTE SE ZORANA MARJANOVIĆA" Dobila je jezive poruke iz Amerike: Dužnost mi je da Vam kažem, postoje stvari koje treba da znate! Skratiću u dvije riječi: Obratite pažnju!
.

Poruke je predala policiji

zoran-marjanovic-03-blic-dejan-briza-1000x0

Teodora Krsmanović (20), sestra od strica ubijene pjevačice Jelene Marjanović, dobila je 1. maja uznemirujuće poruke koje joj je iz Floride poslao parapsiholog Robert Kajsler!

On joj je, navodno, "dobronamerno savjetovao" da povede računa o ličnoj bezbjednosti i da se pripazi Zorana Marjanovića.

jelena-marjanovic-2
 
Teodora je policiji predala poruke.

- Ima više stvari gdje Vam kreiraju zavjere, ozbiljne. Htio sam i ranije da Vam javim, ali nije bilo alarmantno… Skratiću u dvije riječi: Obratite pažnju! Strogi oprez, jer već dugo pokušavaju, ali ništa konkretno. Samo zbog jedne stvari Vas ne napadaju. Ako budu ugroženi na tom području, krenuće na Vas.
Na Teodorino pitanje: "A, koji su to oni?", parapsiholog odgovara:

1277857-jelena-marjanovic-forenzicari-foto-kurir-facebook-ls

- Marjanovići, Zoran najviše! Kao što sam Vam rekao, dužnost mi je da Vam kažem kad nešto konkretno znam. Ima tu više stvari koje bi trebalo da znate. Zato Vam kažem da bih volio da Vam sve objasnim kad budete imali pet minuta... - rekao je parapsiholog. 

Teodora je rekla Kajsleru da u posljednje vrijeme, zbog privatnih obaveza, nije obavještena o toku istrage Jeleninog ubistva i da ne zna šta se dešava u tom slučaju.

353473-marjanovicipomen-ff

Poručila je parapsihologu i da, ako ima potrebu, kontaktira njenog punomoćnika, advokata Predraga Savića i forenzičara Nenada Šipku. 
 

Ne propustite