Nije imala pratnju za matursku večer, bila je tužna, A ONDA SE POJAVIO ON I ZASJENIO JE SVE OSTALE! Priča koja će vam donijeti osmijeh na lice

Zanimljivosti
Nije imala pratnju za matursku večer, bila je tužna,  A ONDA SE POJAVIO ON I ZASJENIO JE SVE OSTALE! Priča koja će vam donijeti osmijeh na lice
S predivnom haljinom, frizurom i plesnim cipelama krenula je na maturalnu. Jedino što joj je nedostajalo je pratioc.

Kaylah Bell (17) iz Lancastera u Kaliforniji je prošli vikend imala maturalnu večer. S predivnom haljinom, frizurom i plesnim cipelama krenula je na maturalnu. Jedino što joj je nedostajalo je pratioc. A onda se pojavio djed kao pravi frajer iz sedamdesetih.

Kaylah je uložila puno truda u svoj izgled. Odabrala je tamno-ljubičastu haljinu bez naramenica s ružičastim, ljubičastim i plavim cvjetnim motivom iz dućana u centru Los Angelesa. Imala je i ljubičasti satenski ogrtač koji je iznutra bio ružičast te učvršćen preko njezinih ramena predivnom kopčom posutom draguljima.

- Moja obitelj se voli lijepo obući i pokazati se, a moja haljina, po njihovim standardima, nije bila dovoljno 'blistava', pa mi je tetka rekla da dodam dijamantni remen i ogrtač - objasnila je Kaylah.

Baka i djed su imali glavne uloge u pripremi haljine pa su ju odveli da izabere materijal, pronašli su joj krojačicu koja je napravila haljinu u stilu kraljice Mary u seriji Reign, te se pobrinuli da njihova unuka ode na maturalnu večeru 'sa stilom'. Ali, to nije sve što su isplanirali...

Često parovi koji zajedno idu na maturalnu večer koordiniraju svoju odjeću, na primjer dečko bira boju i tip kravate koja će se u potpunosti slagati s haljinom njegove djevojke. Budući da je Kaylah išla na maturalnu večer bez pratnje, već se dogovorila s par prijatelja da idu zajedno, nitko nije bio usklađen s njom. A, inače, kad parovi idu zajedno na maturalnu večer, običaj je da se i zajedno fotografiraju za uspomenu. I tu je djedica spasio stvar. 

djed-matursko2

Kaylahin djed Alvin Hackett (67) je to popodne došao kod Kaylahe u ljubičastom odjelu s ružičastim detaljima, potpuno usklađen s njom i njezinom haljinom.

- Moj djed je pastor u crkvi i ljudi kažu da je on jedan od najbolje obučenih pastora u našem kraju. Tako da sam sigurna da je ovo odijelo, kao i cijelu odjevnu kombinaciju, imao već spremnu u ormaru - priča Kaylah.

Ono što je uslijedilo je oduševilo cijelu njihovu ulicu. Djed i unuka su izašli ispred kuće i počeli pozirati fotografu. Uskoro su i susjedi počeli fotografirati te su tako obilježili ovaj predivan čin starog pastora. Na fotografijama izgleda jako otmjeno i chick po svim današnjim standardima, uparivši ljubičasto prugasto odijelo sa svijetlo ljubičastom košuljom i ružičastom kravatom.

- To što je moj djed za mene napravio je nevjerojatno. I to mi jako puno znači jer smo jako bliski. Doista sam se osjećala blagoslovljeno što je stvorio priliku da podijelimo ovako bitan događaj i zajedno stvorimo jedno fantastično iskustvo i jednog dana sjećanje - dodala je.

Fotografirali su se zajedno, zabavili i dobro nasmijali, ali funky djedica nije išao s Kaylahom na njezinu maturalnu večer. 

- Moji prijatelji bili su oduševljeni njegovom gestom i stalno su govorili kako je to prekrasno. Svi su nas slikali i mislim da mu je to stvarno uljepšalo dan - zaključuje. 

Ne propustite