"ANGELINA ISPALA IZ VOZILA, MARKOVE KRIKE NE MOGU DA IZBACIM IZ GLAVE": Očevici nesreće u kojoj su poginuli otac i dva sina, gledali prizore kakve su viđali samo na TV-u

Aktuelno
"ANGELINA ISPALA IZ VOZILA, MARKOVE KRIKE NE MOGU DA IZBACIM IZ GLAVE": Očevici nesreće u kojoj su poginuli otac i dva sina, gledali prizore kakve su viđali samo na TV-u
.

Mladoženja Marko (19), njegov mlađi brat Mirko (17) iz Starih Banovaca i njihov otac Miroslav Jovanović (37) iz Krčedina poginuli su u teškom udesu u selu Putinci kod Rume, dok je četvero putnika povrijeđeno. 

Kako prenose srbijanski mediji oni su neposredno prije nesreće isprosili mladu i zakazali vjenčanje! Tragedija se dogodila u srijedu oko 1 ujutru u ataru sela Putinci, kada je automobil „reno laguna“ sa sedam ljudi sletio s puta, pokosio dvije bandere i zakucao se u drvo. Vozilom je upravljao kum Zoran Jovanović, koji je u teškom stanju i ljekari se bore za njegov život.

nesreca1

Oni su se vraćali u dva automobila od mladine porodice. U drugom vozilu je bio brat Miroslava Jovanovića sa suprugom i rođacima.

Vjenčanje je bilo zakazano za 26. maj, ali je tragedija, nažalost, osujetila planove.

Povrijeđeni su vozač Zoran Jovanović, njegov sin Aleksandar Dimić (21), Novica Pavlović (16) iz Golubinaca i Angelina Nikolić (27), supruga nastradalog Miroslava.

- Bilo je strašno, čula se jaka škripa guma, dok su jezivi krici parali noć. Vatrogasci su sjekli auto kako bi izvukli povrijeđene, a vozilo je potpuno smrskano. Zoran je velikom brzinom prešao preko pružnog prelaza, izgubio kontrolu, pokosio dve bandere i udario u drvo. Bandere su od udarca bukvalno pokidane u cjepanice. Njih petero, od kojih je troje poginulo, bilo je na zadnjem sjedištu. Od siline udarca, Angelina je ispala iz auta kroz zadnje staklo. Na mjesto tragedije prvi su stigli rođaci koji su bili u drugom vozilu. Svi su bili na slavlju kod mladinih, gdje su pevali, igrali, pili i veselili se, jer je Marko trebalo da se oženi - navodi D. B. iz Putinaca.

nesreca2

On kaže da je Angelina zapomagala dok je ležala na asfaltu.

- Ne mogu da izbacim iz glave Markove krike dok su mu noge bile zaglavljene u smrskanom automobilu. Preminuo je na putu do bolnice. Na mjesto tragedije ubrzo je stigao i mladin otac, koji je sve vrijeme ponavljao: „Što me nisu poslušali da ostanu kod nas da prenoće! Popili su dosta, bilo je veselo, ali su htjeli ipak da krenu“ - navodi  sagovornik portala Alo.rs. 

Ne propustite