Zatekao sam ženu s mojim najboljim drugom, a onda sam uradio NAJGLUPLJU STVAR

Aktuelno
Zatekao sam ženu s mojim najboljim drugom, a onda sam uradio NAJGLUPLJU STVAR
.

U moru raznih ispovijesti, priča jednog anonimnog muškarca jako nas je intrigirala, i u njoj će se mnogi najvjerovatnije pronaći. 

Evo o čemu se radi.

 "Moja supruga i ja i naša djeca otišli smo ​​na odmor sa svojim najboljim prijateljem i njegovom suprugom, koji imaju djecu istih godina – počeo je svoju priču, muškarac koji je želio da ostane anoniman.

– Odsjeli smo u vili u Španiji, i posljednjeg dana odlučili smo da posjetimo vodeni park. U posljednjem trenutku supruga mi je rekla da se osjeća loše i odlučila je da ostane u vili.

A moj najbolji prijatelj je bio spriječen da krene sa nama, zbog važnog poziva sa posla.

prevara-u-vezi-pravara-u-braku-prevario-me-je-opristiti

Kada smo stigli shvatio sam da sam zaboravio ulaznicu za park svoje najmlađe kćerke i umjesto da platim novu, vratio sam se u vilu po to.

Kada sam stigao tamo, čuo sam buku iz naše spavaće sobe i zatekao svoju ženu i najboljeg prijatelja u krevetu zajedno.

Osjećao sam se zatečeno i užasno. Poznajem svog najboljeg prijatelja već 30 godina, a moja supruga i ja smo zajedno više od 10, a ovo što su mi uradili je nešto što ne bih poželio nikome.

Kada sam se vratio nazad u vodeni park, sve to što sam vidio prenio sam njegovoj ženi, koja se gotovo srušila pred svom djecom i počela da plače i jeca. To je nešto zbog čega se jako kajem, nije trebalo da joj kažem.

1045685-zena-ljubavnica-muz-prevara-ls

Svi smo morali zajedno da se vraćamo kući, i to je bio najteži dan u mom životu. Sada kada smo konačno kući, moja žena kaže da se veoma pokajala zbog svega, i da se to dogodilo samo dva puta, što je najveća greška.

Ona kaže da se osjećala zapostavljeno, budući da ja mnogo radim, ali to je nešto što je neizbježno da bih svojoj djeci obezbijedio lijep život .

– Djeca su ipak najbitnija. Ne znam šta da radim – završio je svoju ispovijest muškarac koji se osjeća užasno. 

Ne propustite