KIJA KOCKAR POKREĆE PRIVATNI BIZNIS: Djevojke će u redu čekati da kupe njene proizvode!

Zanimljivosti
KIJA KOCKAR POKREĆE PRIVATNI BIZNIS: Djevojke će u redu čekati da kupe njene proizvode!
Pjevačica u usponu i rijaliti zvijezda Kristina Kija Kockar važi za ambicioznu djevojku koja želi da se ostvari na više polsovnih planova.

Pjevačica u usponu i rijaliti zvijezda Kristina Kija Kockar važi za ambicioznu djevojku koja želi da se ostvari na više polsovnih planova. Pored toga što se već uspješno bavi pjevanjem, iako je tek krenula u muzičke vode, napisala je autobiografiju, a sada kreće u novi poslovni izazov. Kija je riješila da pokrene svoju kozmetičku liniju.

- Kija među svojim fanovima ima dosta tinejdžerki i mladih djevojaka, pa je smislila novi način da zaradi. Želi da im ponudi kvalitetnu šminku po pristupačnoj cijeni. Njena linija biće će biti otvorena sjajevima i ruževima za usne, a kasnije će se proizvodnja proširiti i na ostalu šminku - navodi izvor za "Hit" i nastavlja sa detaljima koji se kriju od javnosti:

- Kija je pobornik diskretne šminke. Zbog toga će cijela njena kozmetika biti bazirana na što prirodnijim tonovima i bojama. Želja joj jeda djevojke i žene sa proizvodima koji će nosti njen potpis izgledaju kao da nisu ni našminkane - tvrdi izvor blizak pjevačici.

Kiju je, navodno, na ovu ideju inspirisala Kajli Džener, koja je od svoje linije sjajeva za usne kasnije napravila čitavu imperiju.

54732471-137779913942249-6431717586078010950-n

Ne propustite