NIJE ZBOG RAZVODA, EVO ZAŠTO JE DUŠKO IZBRISAO JELENU IZ PRIJATELJA: Kad je ovo zatražila od njega POLUDIO JE, "KAKO TE NIJE STID" (FOTO)

Show
NIJE ZBOG RAZVODA, EVO ZAŠTO JE DUŠKO IZBRISAO JELENU IZ PRIJATELJA: Kad je ovo zatražila od njega POLUDIO JE, "KAKO TE NIJE STID" (FOTO)
.

Duško Tošić nedavno je "otpratio" suprugu Jelenu Karleušu sa Instagrama i tako podgrijao priče o razvodu.

Duško, koji je spreman da ženi ostavi vilu od dva i po miliona i plaća paprenu alimentaciju za djecu, u posljednje vreme, kako tvrdi ovaj list, bukvalno moli Jelenine prijatelje da je urazume da konačno potpiše papire za razvod braka.

- I prije nego što je Divna umrla, Duško je na sve načine pokušavao da ubijedi Jelenu da je razvod jedino rješenje, posebno što je javno osramoćen zbog njene navodne afere sa Ognjenom Vranješom. Međutim, ona mu je poručila da to neće dozvoliti. On je razgovarao i sa njenom tetkom, braćom i bliskim prijateljima, ne bi li je ubijedili da uzaludno otežava situaciju. Teško mu je i trenutno se nalazi u bezizlaznoj situaciji - kaže izvor za "Vip magazin".

Kako dodaje ovaj izvor, glavni razlog zbog kojeg je Duško otpratio Karleušu s Instagrama jeste navodna priča da je Jelena tražila od njega da okači fotografiju s njenom pokojnom majkom Divnom.

- On je na njene zahtjeve odreagovao burno i objasnio joj da on nije njena lutka za medije i da ne želi nikakav kontakt sa njom, osim kada je riječ o njihovim kćerkama. Tada ju je i otpratio sa Instagrama - pojašnjava izvor.

1

Pjevačica se jučer oglasila na svom profilu napisavši kako se ne razvodi, te da su to samo "izmišljotine".

JELENA KARLEUŠA POKAZALA DUŠKU ŠTA GUBI, POJAVILA SE NA GRANDU U USKOJ BIJELOJ HALJINI: A kad su pogledali dolje, nikome NIJE BILO DOBRO! (FOTO)

Ne propustite