HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJIMA ĆE 2019. BITI NAJBOLJA GODINA U ŽIVOTU: Ovo su pravi sretnici

Praktična žena
HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJIMA ĆE 2019. BITI NAJBOLJA GODINA U ŽIVOTU: Ovo su pravi sretnici
.

Ako spadate u ova tri horoskopska znaka, pred vama period koji će vam donijeti puno lijepih vijesti, dobrih mogućnosti i novih važnih poznanstava. 

happy

Bik

Sudeći prema astrologiji, ova godina će biti veoma uzbudljiva za Bikove, jer će biti ispunjena iznenađenjima i čudesnim događajima. Godišnji horoskop 2019. za Bika predviđa i mnogo sjajnih šansi za napredovanje u karijeri i ostvarivanje većih profita. Studenti će imati šansu za usavršavanje i početak karijere u inostranstvu. Bikovi koji već imaju ostvarene karijere uspijevat će da izvrše sve svoje obaveze na vrijeme, a biće toliko kreativni da će predlagati samo dobre, kreativne ideje za razvoj čitave kompanije.

work-happy-main

Porodični život biće ispunjen ljubavlju i lepim odnosima sa svim članovima uže i šire porodice. Ipak, ovo je i vrijeme kada ćete definitivno morati da odredite svoje prioritete, napravite dugoročnije planove i malo više radite na sebi. Položaj planeta Bikovima donosi sjajan utjecaj na gotovo svakom polju.

 

Vaga

Kod Vage, stabilnost i ravnoteža su veoma važni. Godišnji horoskop za Vagu 2019. pokazuje da će ovo biti velika godina, jer donosi toliko toga. To će inspirisati Vage da se dalje razvijaju i isprobaju nove stvari.

happy-girl-among-wild-flowers-stock-photo-02

Budite spremni za neke sitne probleme na početku godine, pošto će biti izazova u pogledu karijere, ali to nije ništa što je nemoguće prevazići. Sigurno će se pojaviti neka posebna osoba koja će se truditi da zadobije vašu pažnju, ali držite strasti pod kontrolom. Ne želite da obećanje prave ljubavi sagori u plamenu ove romanse. Ako ne budete previše brzali, pred vama bi mogla da bude godina u kojoj ćete pronaći ljubav, mir i sreću.

Najbolji period za Vage stiže u drugoj polovini godine, a posebno u novembru i decembru 2019, kada će njihovim životima preovladati mir i harmonija - upravo ono za čime žude.

kh-pp-dream-job-happy-man-with-skyline-background

Škorpija

Godišnja predviđanja za Škorpiju pokazuje da će im ova godina donijeti balans na svim poljima. Biće veoma uspješnih poslova, a produktivnost bi bila bolja kada bi mentalna snaga pokrenula volju na više akcije. Jupiter će vas podstaći da želite da promijenite neke stvari, da vam zaista promjena bude neophodna. Zato, ako ste nezadovoljni, promijenite nešto. Vrijeme je da preispitate polja u kojima ne napredujete i da rizikujete da pokrenete stvari na bolje.

happy1

Vaša kreativnost će dostići vrhunac u ovoj godini, tako da možete skupiti hrabrost da isprobate sve lude ideje koje vam padnu na pamet.

Škorpije, strast i ljubav nikada nisu bili problem za vas. Vama je uvijek jasno šta želite i obično to lako i dobijete. Osobina koja vam ponekad nedostaje je druženje i povezivanje sa ljudima i u 2019. vrata za tu opciju će vam biti širom otvorena. Ako ste introvertni, vaš partner će vas zamoliti da se otvorite. Učinite to. Ako vam se po glavi već neko vrijeme vrzma neka ideja, ali nikako da skupite hrabrosti da je realizujete, iduća godina će biti idealna za to.

Ne propustite