"Ostavio me dugogodišnji dečko jer sam oboljela od karcinoma"

Zanimljivosti
"Ostavio me dugogodišnji dečko jer sam oboljela od karcinoma"
.

'U mojem se životu prije devet mjeseci pojavio čovjek koji me prihvatio bolesnu. Hoće li ta veza uspjeti, voli li me iskreno? Brine me i sin...'

Poštovani Mevludine,   

ne znam odakle početi. Najvažnije mi je hoću li se spasiti od karcinoma? Liječim se 16 mjeseci. Zašto me dugogodišnji partner napustio zbog moje bolesti? Zaposlena sam privremeno, a sad sam na bolovanju. Hoću li dobiti mirovinu pokojnog muža, upravo sam predala papire? U mojem se životu prije devet mjeseci pojavio čovjek koji me prihvatio bolesnu. Hoće li ta veza uspjeti, voli li me iskreno? Brine me i sin. Hoće li ove godine uspjeti završiti fakultet?

dff

Hoće li biti zdrav i sretan? To mi je najvažnije.

Stalno čitam vaše odgovore. Zahvaljujem se na savjetu. Svako dobro. šifra: graviola  foto: Alen Vuković Odgovor: Plemeniti ste, humani i maštoviti, a volite i sanjariti. Vidim da ste se namučili u prošlosti.

MEVLUDIN ODGOVARA 

Sa suprugom ste imali probleme, zato i jeste oboljeli. Imali ste teret i pritisak. Vidim poboljšanje što se tiče zdravlja, uz konzultacije s liječnikom i terapije bit ćete bolje. Što se tiče čovjeka koji se pojavio - on nije loš. Pozitivan je i ima ozbiljne namjere s vama. Vidim da ćete i tu biti zadovoljni.

Sin vam je razuman, karizmatičan, pozitivan, voljan i pun snage. Jako je pažljiv i brižan, osobito prema Vama. Vidim da će uspjeti završiti fakultet. Bit će zadovoljan. Vidim mu dobar posao, brak i obitelj. Dakle, razloga za brigu nema.

U iduće tri godine bit ćete zadovoljni na svim poljima. Također vidim rješenje za mirovinu. Sretno.

 

Ne propustite