KONAČNO SE OGLASILA JELENA KARLEUŠA I OTKRILA ISTINU O RAZVODU: Napisala je samo JEDNU REČENICU i time rekla sve!

Show
KONAČNO SE OGLASILA JELENA KARLEUŠA I OTKRILA ISTINU O RAZVODU: Napisala je samo JEDNU REČENICU i time rekla sve!
.

U medijima se prije dva dana pojavila vijest kako su se Jelena Karleuša i Duško Tošić "otpratili" na Instagramu, te tako podgrijali priče o razvodu.

jelena-karleusa-ata-images

I dok je Jelena Karleuša uživa u Turskoj, za to vrijeme Duško Tošić je bio sa kćerkicama u sestrom u Kini.

4

Kako mediji pišu, fudbaler koji sada boravi u Kini, gdje igra za fudbalski klub Gvangžu je sačekao da prodje 40 dana od smrti Divne Karleuše kako bi ženi Jeleni uručio papire za razvod.

- Znalo se od samog početka da Tošić neće oprostiti prevaru Jeleni Karleuši niti da će preći preko svih skandala koji se tiču Ognjena Vranješa i njegove žene - kaže izvor "Srpskog telegrafa" i dodaje da je ovaj bračni par pokušao prebrodi razne udare, ali na ovo sa Ognjenom Tošić nije mogao, a da ne reaguje. 

l
Prema saznanjima "Kurira" fudbaler je još u subotu otpratio još uvijek zakonitu suprugu na Instagramu, a ona mu je uzvratila istom mjerom. Kako navodi ovaj list, Tošić je odluku o razvodu sa pjevačicom donio još dok je njena po*no afera sa Ognjenom Vranješom bila u jeku, ali je odgodio tu formalnost zbog smrti Jelenine majke Divne.

jk
Poslije afere Duško je zamalo podlegao Jeleninim molbama i bio je spreman da da šansu njihovom braku, prvenstveno zbog djece. Ali poruke koje je njegova žena navodno razmjenila sa Ognjenom, a koje su u pojedinim medijima objavljene u februaru, podstakle su ga da presiječe i ostavi je. Kada je pročitao tu prepisku, navodno mu je pukao film! Odmah je pozvao advokata u Beogradu, koji mu je predložio da prvo ponudi Jeleni sporazumni razvod braka, što je on i prihvatio, jer je, prije svega zbog njihovih djevojčica, želiio da se rastanu u miru. 

j

Tako je advokat u petak, 1. marta, Jeleni poslao zahtjev, što je nju šokiralo, pa ga je odmah pozvala i tražila objašnjenje - navodi "Kurir".

Iako se Jelena oko posljednjih medijskih navoda nije oglašavala, sada je objavila jednu poruku na Instagramu.

3

- Na ljudsko zlo, mržnju i zavist odavno odgovaram tišinom - napisala je Jelena aludirajući na priče o razvodu od Duška.

 

 

Ne propustite