SKANDAL TRESE REGION: Glumila sam djevojku gay ministru koji je bio u vezi s poznatim glumcem, on mi je bio najdraži klijent

Aktuelno
SKANDAL TRESE REGION: Glumila sam djevojku gay ministru koji je bio u vezi s poznatim glumcem, on mi je bio najdraži klijent
.

Već desetak dana Srbiju, ali i cijelu regiju potresa skandal s prostitucijom koji se samo širi. Od na prvi pogled bezazlenog prozivanja starleta u reality showu "Zadruga" priča se proširila na elitu u Hrvatskoj i Crnoj Gori koja je redovno koristila usluge djevojaka koje su najčešće radile s makroom Mihajlom Maksimovićem. On je uhićen na beogradskom aerodromu početkom veljače, no navodno zbog optužbi za trgovinu ljudima, ne za podvođenje.

Ali, tad je policija kod njega pronašla knjižicu u kojoj je detaljno zapisivao sve o dvadesetak djevojaka koje je podvodio. Osim popisa, na kojem su cijene, pohvale i kritike te njihovi menstrualni ciklusi, postojao je i katalog s fotografijama. Djevojke su redovno išle na liječničke preglede, na treninge, ali i kod psihologa. Imale su fotografa i odvjetnika za slučaj da ih se uhiti.


Navodno postoji i popis klijenata, među kojima su poznati sportaši, poduzetnici i političari, od domaćih do inozemnih, no taj nije nigdje "iscurio" jer se na njihovu diskreciju pazi više nego na išta.

Navodno su na popisu djevojaka Mina Vrbaški, Ana Korać i Sanja Stanković, koje su trenutno u realityju Zadruga.

"Ti si prostitutka i lažna lezbijka. Uhitili su te zbog prostitucije. Pozdravi Mihajla", vikala je Stanija Dobrojević na Sanju Stanković.

Ona je to demantirala, baš kao i Ana Korać, dok je Mina Vrbaški priznala kako se prostitucijom bavila kao maloljetnica, ali je s time prestala.

"Bila sam kurva, prošla sam puno toga u životu, nije mi bilo lako. Je**la sam se za pare jer moji doma nisu imali novac, ja sam taj novac donosila, izašla sam iz svega toga", izjavila je pred kamerama realityja.

Među elitnim prostitutkama navodno su se našle i starleta Mimi Oro, pravog imena Milica Živanović te Playboyeva zečica Božana Vujinović, otprije poznata zbog veze s Acom Lukasom. Njih su dvije navodno već uhićene zbog prostitucije.

Reperica Anđela Veštica, pravog imena Anđela Mitkovski, također je sama priznala da se prostituirala.

Izvori su za srpske medije još naveli nekoliko inicijala pjevačica, voditeljica i glumica koje su se prostituirale.

Maksimović je svoju razgranatu mrežu navodno izgradio uz pomoć slavne modne dizajnerice koja se tim poslom bavi već 30 godina.

"Ima svoj poznati brand, a zahvaljujući svom poslu stekla je brojne kontakte među utjecajnim ljudima iz show biznisa, ali i među djevojkama. Upravo je ona spojila Maksimovića s nekim moćnim ljudima iz showbiza i politike, a pomagala mu je i da pronađe atraktivne djevojke koje bi zadovoljile ukuse klijenata koji su spremni puno platiti. Osim u zemlji, ima kontakte i u inozemstvu. Postojali su stalni klijenti, klijenti po preporuci i posrednici. Kad su u pitanju posrednici, oni su zvali Mihajla, naručili djevojke i rekli mu gdje i kad da dođu", ispričao je anonimni izvor za srpske medije.

U međuvremenu su se javile djevojke koje su se bavile prostitucijom, a jedna je radila za Maksimovića.

"Za njega sam radila od studenog 2017. do siječnja 2019., kad sam s kolegicama uhićena u jednom od najluksuznijih hotela u Beogradu. Čim smo ušle u hotelsku sobu s klijentima iz Turske, stavili su nam lisice na ruke", ispričala je djevojka. Nakon što je Maksimović uhićen, ona je dovedena kao svjedokinja.

"Upoznala sam ga preko prijateljice koja je već radila za njega. Bila sam u jako lošoj financijskoj situaciji pa sam se odlučila baviti time. Prije toga radila sam u teretani. Našli smo se na piću i dogovorili da moja cijena za sat bude 150 eura, od čega bi 30 posto išlo njemu, a ostatak meni. Imala sam obavezu raditi 25 dana mjesečno, a po noći pet ili šest klijenata", rekla je djevojka. Kaže i da im je dopuštao da odbiju klijenta ako im se nije sviđao, ali su u tom slučaju morale platiti 30 posto Maksimoviću, iako posao nisu odradile.

Druga je djevojka opisala kako joj je omiljeni posao bio kad je glumila djevojku jednom crnogorskom ministru jer je on bio u homoseksualnoj vezi sa srpskim glumcem.

"Oboje su iz konzervativnih sredina pa im je bilo važno da u javnosti imaju imidž strejt muškaraca. Ministar je dobro plaćao, a kad sam bila s njim ništa nisam morala raditi. Kad bi išao na neko službeno putovanje vodio bi mene i svog dečka. Nas dvoje smo sjedili jedno pokraj drugog u avionu, a njegov dečko bi bio nekoliko redova iza nas. On bi uzimao jednokrevetnu sobu, a ministar i ja zajedničku pa bismo se kasnije zamijenili. Tijekom dana ja bih obilazila grad, išla na ručak, u šoping. Dogovor je bio da im dam što više vremena da budu sami. Na svečanim večerama uvijek bih srela još barem dvije djevojke koje rade isto što i ja", ispričala je. Nekoliko tisuća eura platio joj je da upozna njegovu obitelj i glumi da mu je zaručnica.

Priče se gomilaju, više nije jasno ni što je u svemu tome istina, a što potpuna izmišljotina s obzirom na to je većina izvora anonimna.

U svakom slučaju, nove optužbe pojavljuju se svaki dan, a policija skuplja dokaze prije novih uhićenja.

Ne propustite