Usamljenoj udovici je neočekivani posjetitelj promijenio život, evo i kako

Kućni ljubimci
Usamljenoj udovici je neočekivani posjetitelj promijenio život, evo i kako
.

Sally je udovica već više od 30 godina i za nju je svaki dan agonija koja traje cijelu vječnost. Stanje se pogoršalo kada su se njena djeca odselila širom svijeta. Sally je svaki dan bila sve tužnija, a onda je u njen život ušetao Brody.

Naime, njeni susjedi su donijeli kući štene bernardinca koji kao da je znao da Sally nedostaje društvo i da je tužna. Pronašao je put do njenog dvorišta i odmah su se povezali. Brody je dolazi posjetiti svaki dan, a ona se ponovno smije i veseli.

Njegovi vlasnici su znali da je on, kada god nije kod kuće, sigurno kod Sally, i tako je i bilo. Nalazili su ga kako uživa na krevetu s njom te kako se igraju i maze. Ona mu priča, a on je pažljivo sluša.

Od tada je Sally veselija i dani joj prolaze brže. Kako je Brody odrastao, njihovo prijateljstvo je postajalo sve snažnije. Od samog početka Sally ga je razmazila poslasticama, no on joj je to vratio tjerajući je da bude aktivna i da se makne iz kuće.

Iako je Brody golem pas, u šetnjama sa Sally je on njoj potpora i društvo. Bili su nerazdvojni, a kada bi Sally nekuda odlazila, on je uporno htio ići s njom.

Ponekad bi uspio pa bi Sally uzela njega i malu kujicu Lulu s kojom je Brody dijelio život. Ponekad male stvari u životu mogu napraviti veliku razliku, baš kao što je Brody promijenio i uljepšao život usamljene i tužne Sally. 

 

Ne propustite