Pjevačica OCRNILA Andreanu Čekić: Nema ko je nije vucarao i razvlačio po Beču

Show
Pjevačica OCRNILA Andreanu Čekić: Nema ko je nije vucarao i razvlačio po Beču
.

Prošle sedmice žestoko se posvađala sa svojim novim dečkom Markom Miloševićem u jednoj kafani u Skadarliji, i to naočigled mnogih gostiju

andreana-muz-01

Andreana Čekić prošle sedmice žestoko se posvađala sa svojim novim dečkom Markom Miloševićem u jednoj kafani u Skadarliji, i to naočigled mnogih gostiju, a kada je on bacio sto, pjevačica Nataša Matić doživjela je šok.

andreana15

- Doživjela sam veliku neprijatnost od Andreane Čekić. Ničim izazvana, ona je napravila haos, ne znam šta joj je bilo, možda je poludila kada je vidjela mene pošto smo imale istog dečka, Acu Čergara, muzičara, pa je možda i dalje ljubomorna na mene - kazala je pjevačica koja je prisustvovala sceni.

 

untitledmm
 
Nataša Matić je otkrila do tada nepoznate detalje o Andreani.

- Andreana je bila iskrivljena od alkohola. Bila je sa svojim dečkom ili ljubavnikom, ne znam šta joj je. Kada sam ušla u kafanu sa prijateljima, ona je počela ironično vikati moje ime i prezime. Taman što smo naručili piće, Andreana i Marko započeli su svađu jer je valjda on gledao u našem pravcu. Onako pijana, počela se raspravljati sa njim, a poslije tog haosa on je prišao do našeg stola, zgrabio sto i bacio ga na pod. Ja sam ostala u šoku. Mogao me je povrijediti ni krivu ni dužnu. Ma cijeli sto je bacio na pod. A zamislite, Andreana je sve to gledala i smijala se. Ona je zlo, dno dna od osobe. Nema ko nju nije vucarao i razvlačio po Beču - naglašava ona.

andreana-cekic-nt-3-630x380


Nataša ogorčeno dodaje da Andreana ima nešto protiv nje, ali da ona ne zna šta je u pitanju. 

- Možda je to zbog bivšeg dečka jer sam bila sa Acom, kao i ona, mada to je davno prošlo, nema tu više ništa. Ko zna, možda joj je u podsvijesti ostala ljubomora prema meni. Šta god da je, ja sam istraumirana zbog njene svađe sa Markom. Srećom, nisu me povrijedili, nisu ni mog prijatelja, ali ona treba da ide na psihijatriju se liječiti. Ostala je i bez muzičara jer niko neće više sa njom da radi, ona je, bre, zlo jedno. Samo pravi skandale i razvodi muškarce, po tome je poznata - kaže Nataša, koja je zvijezda romskih svadbi po dijaspori.

Ne propustite