NEVJEROVATNE SLIKE Ane Korać iz srednje : Ova djevojka je operisala sve od glave do pete! (FOTO)

Show
NEVJEROVATNE  SLIKE Ane Korać iz srednje : Ova djevojka je  operisala sve od glave do pete! (FOTO)
.

Učesnica Zadruge Ana Korać u obe sezone rijalitija važi za jednu od najzgodnijih takmičarki, međutim, malo je poznato da je Ana, dok je još bila srednjoškolka u Ivanjici, izgledala potpuno drugačije.

 37969-ana-f-ldd
Iako se zna da je Ana radila na sebi dosta toga, što je nemoguće sakriti, njen raniji izgled najbolji je dokaz da je promijenila gotovo sve na sebi.

Od vidljivih korekcija na osnovu fotografija tu su: nos, usta, zubi, jagodice, kapci, grudi, zadnjica, struk… I to je, naglasićemo, samo ono što je odmah uočljivo.

 

Ana je pohađala Umjetničku školu u Ivanjici, a na fotografijama iz tog perioda malo ko bi je prepoznao.

Rođena je 1994. godine, a trenutno učestvuje u Zadruzi 2, gdje je u ljubavi sa bivšim vjerenikom Aleksandre Subotić, Davidom Dragojevićem.

 

pppp
Ana je povezivana sa nedavnim slučajem elitne pros..tucije i dovođena u vezu sa uhapšenim najvećim estradnim m.kroom Mihailom Maksimovićem, kao i Sanja Stanković i Mina Vrbaški.

Njen bivši dečko Filip Mijatov izjavio je kako “voli momke sa novcem, da su njeni prohtjevi veliki, i da troši za dan više od 10.000 eura”.

ana

Kako je otkrila u Zadruzi, njeno pravo ime nije Ana, već Aleksandra, ali se tako gotovo nikada ne predstavlja. Zbog čega – nije poznato.

U novembru 2017. godine, Anin ulazak u Zadrugu 1 bio je pomjeren zbog plastičnih operacija koje je radila. Nedjelju dana pred ulazak u rijaliti otkrila je za Telegraf da je operacije radila u Istanbulu, a potom su procurile i fotografije sa operacionog stola.

Ispostavilo se da je tada radila čak tri plastične operacije.

 

ppppppp


Danas Ana ne ustaje iz kreveta bez tone šminke i pred kamerama je 24 sata kompletno sređena.

Atribute redovno ističe i najviše voli da šeta golišava kako nijedan detalj svog tijela ne bi sakrila, ali u jednom momentu uhvaćena je i bez svih kozmetičkih pomagala, ne računajući trajnu šminku.

Ne propustite