Pjevač otišao na daleko putovanje sa društvom, ZABAVA JE BILA ODLIČNA, A ONDA SE POJAVILA ONA! Uzela mu je telefon i uradila je NEŠTO ŠTO NIJE OČEKIVAO!

Show
Pjevač otišao na daleko putovanje sa društvom, ZABAVA JE BILA ODLIČNA, A ONDA SE POJAVILA ONA! Uzela mu je telefon i uradila je NEŠTO ŠTO NIJE OČEKIVAO!
Kada se desetak drugova organizuje i zajedno otputuje, provod je zagarantovan.

Kada se desetak drugova organizuje i zajedno otputuje, provod je zagarantovan. 

Stefan Živojinović otputovao je sa svojim prijateljima na Bali kako bi proslavili to što će se jedan od njih uskoro oženiti.  Kada je ovako dobar povod za slavlje, provoda ne manjka, pa i ova ekipa svakodnevno uživa na ovoj egzotičnoj destinaciji.  Kako saznajemo, Stefan Živojinović će biti kum drugu Luki Saviću na vjenčanju, pa se dodatno potrudio da ovo putovanje bude za pamćenje. 

- Njih desetak je otišlo na putovanje i zaista se odlično provode. Preko dana su uglavnom na plažama ili kraj bazena na drvenim žurkama, a večeri su rezervisane za razne klubove. Tri dana su se provodili, a onda su napravili pauzu kako bi malo uživali i odmarali se. Stefan je svakako jedan od najveselijih tamo i mnogi ga primjete u grupi. Tako je i sa djevojkama, mnoge prilaze da ga upoznaju. Najupornija je svakako bila jedna stjuardesa koja je poslovno na Baliju, ali inače živi u Dubaiju - započinje priču izvor:

stjuardesa-1-ded02b472557

- Ona je već prvo veče zapazila Stefana u jednom klubu i odmah mu prišla. Zanimljivo je koliko su djevojke slobodnije nego u Srbiji. Odmah mu je rekla kako joj se dopada i da je lijep momak. Nekoliko minuta su pričali i igrali. Ona je u jednom trenutku uzela Stefanom telefon, napravila njihovu zajedničku sliku i objavila na njegov Instagram. On nije ni primjetio da je ona objavila sliku, shvatio je tek nakon nekoliko sati kada su počele da mu stižu poruke sa pitanje ko je djevojka pored njega. Bilo je zanimljivo, svakako. Nakon žurke je rekla Stefanu da će ga i sutra naći na Baliju, da se ne može sakrititi od nje, piše Blic.

Kako dalje saznajemo, Stefan je jedno veče organizovao pravo momačko veče za kuma Luku.

1-f0370cbb62b4

- To veče je stvarno bilo za pamćenje. Na ludoj žurki u jednom trenutku su se pojavile zgodne djevojke obučene u kostime zečica koje su nosile natpis 'Od kuma', dok se iza njih vijorila srpska zastava. Cijelu noć je bilo veselo, drugari su se veselili i nazdravljali za mladoženju. Nakon povratka sa Balija, Stefana očekuju poslovne obaveze.

 

Ne propustite