HAOS U RIJALITIJU! Obezbjeđenje ULETJELO u Zadrugu, pogledajte šta su uradili Maja, Bora i Dorotea NEVIĐEN OKRŠAJ! (VIDEO)

Show
HAOS U RIJALITIJU! Obezbjeđenje ULETJELO u Zadrugu, pogledajte šta su uradili Maja, Bora i Dorotea NEVIĐEN OKRŠAJ! (VIDEO)
.

Bora Santana i Maja Marinković su se sukobili zbog mlijeka.


Naime, Santana je bučno prišao krevetu Dorotee Jovanović želeći da je izmasira, što je zasmetalo Maji koja je u tom trenutku spavala.

U jednom trenutku Maja je ustala, otišla do Borinog kreveta i željela da uzme nazad mlijeko koje mu je po njenim riječima dala Aleksandra subotić. Bora je njoj uzeo plišanog medvjeda i posteljinu, zbog čega je moralo da reaguje i obezbjeđenje.

"Dobićeš ovo nazad kad vrati mlijeko. Uzela si mi mlijeko. Matora, uzela ti je mlijeko. Pomjeri se. To je pohlepa, kad uzmeš mlijeko iza kreveta", vikao je Bora.

"Danima me psuješ za stolom. To je moje mlijeko. Vrati mi medvjeda", vikala je Maja na Boru, da bi nakon toga stupila u komfikt sa Doroteom:


"Bježi droljo mala je**š se sa matorcima", odbrusila je Maja Dorotei, da bi joj ona uzvratila:

"To što si iskompleksirana nije moj problem. Bolje operi pi**u, uzmi Domestos i operi donji dio. Mene Bora mora da masira, a ti si mi to sada uskratila. Ja sam d**lja, a šta si ti ", urlala je Dorotea.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Ne propustite