Snežana Đurišić bez dlake na jeziku: Evo u kakvim je odnosima sa Jelenom Karleušom

Show
Snežana Đurišić bez dlake na jeziku: Evo u kakvim je odnosima sa Jelenom Karleušom
.

Najveća pjevačica narodne muzike, Snežana Đurišić nedavno je velikim beogradskim koncertom obilježila punih pedeset godina uspješne karijere. Međutim, medije je zanimalo šta se dešava iza kulisa, i da li je zaista u svađi sa Jelenom Karleušom. 

snezana2

– Smrt roditelja sam i ja doživjela. Znam kroz kakve tamne dijelove sebe sam prošla i znam koliko snage je potrebno da se čovjek vrati pravom, izvornom, sretnom sebi. Čestitam Jeleni što je napravila taj korak za sebe i za svoju porodicu i samim tim što je pokazala snagu. Održala je sjećanje na Divnu na najljepši mogući način – kaže Snežana i dodaje:

snezana14

– Ja nisam u sukobu ni sa kim od kolega, niti je Saša intervenisao, niti sugerisao da može da me zamijeni. Svi iz žirija smo zamjenljivi jer niko nije potpisao doživotni ugovor. Momenat sa Jelenom ne bih okarakterisala kao sukob, ali mogu da razumijem zbog čega je tako protumačeno… Jelena prolazi kroz izuzetno težak period i jedina odgovorna stvar jeste imati razumijevanja. Reagovala je u trenutku kada se loše osjećala, i ja to razumijem – ističe pjevačica za magazin Svet. 

snezana

Osvrnula se i na špekulacije da je njihova svađa prerasla u veći sukob i da se međusobno ne podnose. 

jelena-3

– Ona je godište moje kćerke i ja je na taj način i posmatram, a na komemoraciju sam došla jer smo se Divna i ja poznavale i družile 30 godina. S tim što smo se posljednjih desetak godina više čule nego družile zbog nedostatka vremena. Poznato mi je koliko su bile vezane jedna za drugu i zaista mi je žao što se sve ovo ovako dogodilo – podvlači Snežana. 

 

Ne propustite