Dao mi je piće od kojeg sam dobio e*ekciju, a onda me je tjerao da se mazimo": Jezivi detalji svjedočenja maloljetnog pjevača sa "Pinkovih zvezdica" protiv Darka Kostića

Region
Dao mi je piće od kojeg sam dobio e*ekciju, a onda me je tjerao da se mazimo": Jezivi detalji svjedočenja maloljetnog pjevača sa "Pinkovih zvezdica" protiv Darka Kostića
,

Dao mi je piće posle kojeg sam dobio erekciju, a onda me je terao da se mazimo": Jezivi detalji svedočenja maloletnog pevača protiv Darka Kostića
 
 
Dječak je ispričao da je udario Kostića u stomak i tako uspio da pobjegne iz njegovog stana
"Ušao sam u njegov stan i Darko me je ponudio pićem. Ubrzo sam se osjetio čudno, a primjetio sam i da imam e*ekciju..."

 
 kostic
Ovako je pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu počelo jezivo svjedočenje maloljetnog pjevača L. J. (16), nekadašnjeg učesnik "Grandovog" šoua "Neki novi klinci", koji tvrdi da je modni kreator Darko Kostić (39) 14. juna prošle godine pokušao da ga siluje! Dječak je ispričao da je tada udario Kostića i da je uspio da pobjegne iz njegovog stana na Novom Beogradu!

412561-darko-kostic-ff

Sud je maloljetnom pjevaču u ovom postupku dodjelio status posebno osjetljivog svjedoka, i Kostića udaljio iz sudnice. L. J. je u dvočasovnom izlaganju uglavnom ponovio ono što je rekao i u istrazi. Nakon što je popio čudno piće o dobio e*ekciju, Kostić ga je, kaže, pozvao da se maze.

- Kostić mi je rekao da će mi dati novac i fotografije, ali da prvo moramo malo da se mazimo. Kada sam shvatio šta on želi, rekao sam mu da nisam homose*sualac. Tada me je Darko uhvatio za ruku i pokušao da me povuče ka krevetu, da legnemo. Koliko se sjećam, udario sam ga u stomak i istrčao napolje -rekao je dječak.

screen-shot-04-20-19-at-01-55-pm-001


Inače, u Kostićevom stanu su, prilikom hapšenja 22. juna 2018., pronađeni papirići sa tragovima droge. On je u policiji najprije negirao sve optužbe, i za drogu i za se*sualno zlostavljanje maloljetnika, ali se potom u tužilaštvu branio ćutanjem. U pritvoru je proveo oko dva mjeseca, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.

Međutim, Kostića su ubrzo zatim stigle i nove optužbe da je 7. juna prošle godine kokainom ponudio Beograđanina B. Š. (23), a onda ga navodno uhvatio za pe*is. Šokirani mladić je, kako je ispričao u istrazi, viknuo: "Šta to radiš, čoveče?!", a zatim je pesnicom udario Kostića i uzeo mu telefon, u kom je bila njihova prepiska.

screen-shot-04-20-19-at-01-55-pm

Kostić je i u junu 2017. privođen zbog posjedovanja droge jer je policija u njegovom stanu našla nešto malo kokaina i tečni ekstazi, koji zovu "droga za si*ovanje". Kostiću je tada pozlilo u njegovom stanu, zbog čega je reagovala Hitna pomoć, a ljekari su konstatovali da je dizajner pod dejstvom opijata, pa su pozvali policiju.

Dimitrije Ilić, Kostićev branilac, juče je samo kratko prokomentarisao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sudskog postupka.

(Telegraf.rs/Informer)

Ne propustite