DNEVNI HOROSKOP: Ovaj znak imat će neočekivane komplikacije koje će se riješiti samo ako ostanete smireni, a Škorpiju čeka važna poslovna odluka

Horoskop
DNEVNI HOROSKOP:  Ovaj znak imat će neočekivane komplikacije koje će se riješiti samo ako ostanete smireni, a Škorpiju čeka važna poslovna odluka
.

Za danas, zvijezde vam poručuju:

horoskop-ns

OVAN

POSAO: Lošijeg ste raspoloženja nego obično i to može da prouzrokuje određene konflikte. Nemojte da brinete mnogo oko toga, do kraja dana bi trebalo da se riješe.

LJUBAV: Vaš partner stalno mijenja raspoloženje prema vama i to vas zbunjuje. Ne osjećate se komforno u tako turbulentnoj vezi.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

bik

BIK

POSAO: U zadnje vreme krijete mnogo toga od svog poslovnog okruženja iz straha od konflikta. Ipak, za celu situaciju bi bilo najbolje kada biste otvoreno pokazali šta mislite.

LJUBAV: Osećate se raspeto između želje da upoznate nekog novog i nostalgije prema bivšem partneru. Niste neko ko lako nastavlja dalje.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica.

 

BLIZANCI

POSAO: Naredni period će vam biti ispunjeniji obavezama nego obično. Da biste se na pravi način poneli sa svime moraćete jako dobro da se organizujete.

LJUBAV: Niste najiskreniji prema voljenoj osobi jer postoje mnoge vaše osobina na koje ni sami niste ponosni.

ZDRAVLJE: Infekcije disajnih puteva su moguće.

 

RAK

POSAO: Ukoliko vas muči neki problem iz prošlosti, danas je moguće da ćete napraviti veliki korak ka njegovom konačnom rešenju.

LJUBAV: Vašem partneru treba vremena da shvati šta tačno želi od vaše veze i kako se oseća, ali vi niste strpljiva osoba i čekanje vam teško pada.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa stomakom.

lav-horoskop

LAV

POSAO: Očekujte pozitivan dan u kom ćete moći da lako ostvarite sve što zamislite, uprkos teškoćama.

LJUBAV: Moguće je da ćete se zainteresovati za jednu osobu rođenu u znaku Vage i da ćete učiniti prvi korak ka njoj.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate!

 

DJEVICA

POSAO: Današnji dan vam nosi neke probleme sa kakvima se do sada niste sretali i prema kojima ne znate kako da se postavite.

LJUBAV: Trenutno vam je ljubav glavni životni prioritet i spremni ste na veliki rizik da biste osvojili osobu koju želite.

ZDRAVLJE: Oči su vam osjetljive.

vaga-0

 

VAGA

POSAO: Uspešni ste u svom poslu i ponosite se time. Vaši dosadašnji rezultati su vam najveća motivacija da nastavite da se trudite.

LJUBAV: Veoma ste posvećeni i požrtvovani prema voljenoj osobi. Pružate joj osećaj podrške i sigurnosti.

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid relaksacije.

 

ŠKORPIJA

POSAO: Skorašnje situacije na radnom mestu još više učvršćuju vašu odluku da potražite novi posao. Pažljivo razmotrite sve opcoje pre nego što išta uradite po tom pitanju.

LJUBAV: Partner vam daje dosta povoda za ljubomoru. Pitate se da li je stvarno izgubio interesovanje za vas ili vam to radi namerno da vas veže za sebe.

ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali i umorni.

strijelac-horoskop-580x290

STRIJELAC

POSAO: Imaćete sreće u ostvarivanju svoje kreativnosti. Danas se ohrabrite da pratite svoje ideje i verujete u uspeh.

LJUBAV: I vi i vaš partner kao da ste došli do tačke međusobne prezasićenosti i ne vidite više zajedničku budućnost. U ovakvoj situaciji prekid bi bio najzdraviji.

ZDRAVLJE: Problemi sa probavom.

 

JARAC

POSAO: Moguće je da ćete danas biti predmet kritike nadređenih ili predmet ogovaranja saradnika, ali ishod će da bude konstruktivan.

LJUBAV: Situacija na ljubavnom polju je jako stabilna. Ne bi trebalo da bude bilo kakvih promena ili turbulentnih dešavanja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama.

 

VODOLIJA

POSAO: Da biste uspešno ispunili sve obaveze koje vam današnji dan donosi, biće vam potrebna pomoć saradnika. Ne pokušavajte uvijek sve sami.

LJUBAV: Moguće je da ćete kad najmanje budete očekivali upoznati jednu zanimljivu osobu koja će u dužem periodu budućnosti da okupira sve vaše misli.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala.

ribe-3

RIBE

POSAO: Sve okolnosti na vašem poslu su danas vama na korist. Ako uložite dovoljno truda da izvučete najbolje iz današnjeg dana, postići ćete sjajne rezultate.

LJUBAV: Dobićete jedan neobičan prijedlog od osobe koju ste nedavno upoznali. Možete da očekujete zanimljiv i uzbudljiv dan.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom.

(Telegraf.rs)

Ne propustite