JOKSIMOVIĆI ŽIVE U PRAVOM LUKSUZU: Pogledajte njihovu VILU OD 2,5 miliona EURA, šest spavaćih soba, nekoliko kupatila, ALI TO NIJE SVE! (FOTO)

Show
JOKSIMOVIĆI ŽIVE U PRAVOM LUKSUZU: Pogledajte njihovu VILU OD 2,5 miliona EURA, šest spavaćih soba, nekoliko kupatila, ALI TO NIJE SVE! (FOTO)
.

Porodica Joksimović, Željko i Jovana već nekoliko mjeseci žive u vili na Senjaku, koju su platili 2,5 miliona eura.

Kuća je smještena na Senjaku, jednoj od najskupljih lokacija u Beogradu, a veličina placa je čak 20 ari.

jovana-joksimovic-zeljko-antonio-ahel-ata-images-770x410-1500975138

- Viđamo svakodnevno i Jovanu i Željka, vrlo su aktivni. Jovanu sretnemo obično po podne, kada se vraća kući sa dječicom, a Željka negdje oko 10-11 ujutru kako odlazi ka centru gradu.

2

Foto: Sonja Spasić, Kurir.rs

Ljubazni su, uvijek se lijepo jave, ali do sada nismo pričali, niti su oni sa bilo kim odavde razvili neki dublji odnos. Gledaju svoja posla. Mi nismo ni znali da se kuća prodaje, oni su to vjerovatno dogovorili sa Ivanom i Goranom jer se druže godinama. Ono što znam jeste da je ta vila jedna od najboljih u ovom kraju, dosta novca je uloženo u nju, tako da Jovana i Željko sigurno nisu pogriješili što su je kupili - rekao je jedan od komšija za "Kurir.rs".

Njihova vila ima šest spavaćih soba, prostranu trpezariju, koja se nastavlja iz luksuzno opremljene dnevne sobe, nekoliko kupatila i još nekoliko prostorija koje su namijenjene za opuštanje, čitanje, a uskoro i učenje, kada njihovi nasljednici krenu u školu.

zeljko1-1

Pored terase sa baštenskim namještajem, oni imaju i bazen, veće igralište sa ljuljaškama i klackalicama...

(Novi.ba/Kurir.rs)

 

Ne propustite