CUCINA ŠOKANTNA ISPOVIJEST, NIJE ABORTIRALA?! "Rodila sam ŠABANU DIJETE, sada ima ko da me TJEŠI" (FOTO)

Aktuelno
CUCINA ŠOKANTNA ISPOVIJEST, NIJE ABORTIRALA?! "Rodila sam ŠABANU DIJETE, sada ima ko da me TJEŠI" (FOTO)
.

Pjevačica Ivona Negovanović Cuca (29) početkom marta progovorila je o gubitku bebe, koju je trebalo da dobije sa pokojnim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem.

Naime, Cuca je tada govorila da su njih dvoje prije pet godina trebalo da dobiju dijete, ali da je zbog stresa ona doživjela spontani pobačaj.

cuca

– Kada sam učestvovala na “Zvezdama Granda”, nisam ni znala da sam trudna jer sam sve vrijeme imala ciklus. Tih dana sam doživjela veliki stres i poslije toga sam imala spontani pobačaj. U četvrtom mjesecu trudnoće sam pobacila. Ne znam koga da krivim za taj gubitak. Imala sam mnogo privatnih problema i ispala sam iz takmičenja. Sve to je vjerovatno uticalo da dođe do pobačaja. Bilo mi je mnogo teško kada sam shvatila da sam izgubila dijete – tužnim glasom konstatuje Cuca i uvjerava da su ona i Šaban planirali da dobiju bebu.

1

– To dijete je bila obostrana želja Šabana i mene. Kada sam pobacila, sjećam se da mi je rekao: “Daće bog da dođe beba, mlada si, ima vremena, polako.” Međutim, ni njemu nije bilo svejedno, plakali smo kao djeca. Kao kiša smo se isplakali. On je čovjek koji je bio Djevica u horoskopu i bio je mnogo osjećajan, trudio se da me utješi iako je i on bio očajan – ističe Negovanovićeva za Srpski telegraf i konstatuje da je upravo neposredno prije nego što će imati pobačaj odlučila da se prijavi za “Zvezde Granda”.

 Neki naši prijatelji su stalno govorili kako ja nemam talenat za muziku iako me je Šaban podržavao. Vremenom sam počela da ludim. Htjela sam da pjevam za sebe i ljude koji me vole. Prošla sam kafanu i položila test. Iskreno, za sebe mislim da sasvim solidno pjevam, da mogu da pogazim mnoge pjevačice, a isto tako smatram da mnoge pjevačice mogu mene da zgaze. Ja nemam konkurenciju, svoja sam, narodnjak sam. Podržavam svakog pjevača, nisam ljubomorna ni zavidna. Drugarice su me stalno pritiskale da se prijavim na “Zvezde Granda” i ja sam posustala. Otišla sam i prošla u prvi krug. Poslije šest mjeseci su me pozvali, a Šaban nije imao pojma da sam se prijavila – uvjerava pjevačica i otkriva kako je pokojni Šaulić reagovao kada ju je vidio na bini “Zvezda Granda”.

saban4

– Šaban je samo mjesec dana prije mog pojavljivanja u emisiji bio pozvan da žirira u tom šou-programu. Kada sam stala na binu u plavoj košulji i pantalonama i pustila glas iza zavjese, Šabanu se odmah pojavila knedla u grlu. Čim se završilo snimanje, rekao mi je: “Majku ti je*em, što mi nisi rekla? Ja bih ti pomogao, ti si moja.” A ja sam mu odgovorila da ne bi smio da mi pomogne zbog žene. Pitao me je kada sam se prijavila i onda je shvatio da ni on, a ni ja nismo imali pojma da će biti u žiriju – zaključuje Cuca.

Međutim, sada je objavljena njena najnovija šokantna ispovijest, a donosi je "Svet.rs".

"Rodila sam Šabanu dijete" - kazala je Cuca, piše ovaj nedjeljnik.

cuca

Iako nije objavljen njen cijeli intervju, objavljen je ovaj dio:

- Poslije njega ostalo mi je jedno malo biće koje me tješi - kazala je Cuca.

2

Ostaje da se vidi da li su ovo spekulacije ili je zaista istina.

(Star.rs)

 

Ne propustite