"Moja kćerka koja ima samo 14 godina naglo se počela debljati..."

Kiosk
"Moja kćerka koja ima samo 14 godina naglo se počela debljati..."
.

"Moja kćerka koja ima samo 14 godina naglo se počela debljati. 

U početku sam mislila pubertet, hormoni, kao i svi roditelji tješila se da je normalno, ali… nakon par mjeseci njen stomačić je postajao sve veći i tada mi je prvi put kroz glavu prošlo, MOJA KĆERKICA JE SA SAMO 14 GODINA TRUDNA!!!

trudna

Trudila sam se da tu misao izbrišem iz glave, međutim svakog dana je stomak bio sve izražajniji. Dogovorila sam joj termin kod ginekologa i prošli petak je odvela na pregled. Kada samo ušle u ordinaciju ginekolog mi je tada rekao da je očigledno da je mala trudna, što je pregledom potvrdio. 

trudna

5. mjesec trudnoće i nosi blizance… Trebala bih da budem sretna, ali sam toliko tužna da sam danima na sedativima. Pitala sam za abor***, ali sada je prekasno, 5. mjesec plus nosi blizance, a i premlada je da to sve prođe bez komplikacija. Ni u najluđim snovima nisam ovako nešto sanjala, šta uraditi, kako se ivući iz ove grozne situacije…

sad

DA LI DA JE IPAK ODVEDEM DA ABORTIRA, da li rizikovati život i zdravlje kćerke kod nekog privatnog ginekologa, jer za par mjeseci kada se porodi od života i onako neće više imati ništa, biti će obilježena za cijeli život, a i ja sa njom...."

 

 

Ne propustite