"Kada sam imala samo 16 godina počela sam da radim one stvari za novac"

Aktuelno
"Kada sam imala samo 16 godina počela sam da radim one stvari za novac"
.

"Kada sam imala samo 16 godina počela sam da… hm… radim ONE STVARI za novac. U početku je to bilo za dopunicu ili neki jeftini poklon, ali kasnije je postalo ozbiljnije. KASNIJE… Sa 17 godina je to bilo ozbiljno. Odvratno bih se osjećala svaki puta, ali morala sam zbog novca.

woman-nsl

Prije par dana mi se na TAJNI broj javio jedan nepoznat muškarac, dobio broj preko prijatelja i tako to… Dogovorili smo se da se nađemo u jednom hotelu nadomak grada. Nisam ni slutila sa kim se zapravo dopisujem. Otišla sam na dogovorenu adresu, a kada mi je otovorio vrata noge su mi se odrezale. Ispred mene je stojao moj prvi komšija, NAJBOLJI PRIJATELJ mog tate…

woman2

Par trenutaka sam stojala nijemo, a onda mi je rekao da uđem. Ima 54 godine, nikada se gore nisam osjećala, već se ovim poslom bavim 7 godina, ali ovo je ubjedljivo nagori trenutak. Hladan znoj me oblije kada shvatim sa kim sam bila, a još gore mi bude kada mi prođe kroz glavu šta da se u sobi pojavio neki rođak, ne daj bože TATA… Sve više razmišljam da prestanem sa ovim, par puta i jesam, ali… uvijek zatreba neki novac, a jedini način na koji ga mogu zaraditi u ovoj u**anoj zemlji je ovaj odvratni način."

 

Ne propustite