"Imam 43 godine, oženjen sam, ali volim malo sa strane"

Kiosk
"Imam 43 godine, oženjen sam, ali volim malo sa strane"
.

"Imam 43 godine, oženjen sam, imam klince, ali kao i svaki muškarac volim malo sa strane… Zadnje 3 godine sam bio u vezi sa jednom djevojkom, imala je samo 19 godina kada smo se upoznali i bio sam joj prvi. Prošle godine je ostala trudna iako sam joj strogo naredio da se pazi i da redovno pije tablete.

sad

Mislila je vjerovatno da ću ako zatrudni ostaviti porodicu zbog nje, ali grdno se prevarila.

Obzirom da me je izdala i prevarila, tačnije pokušala da me prevari dao sam joj dvije opcije, da joj platim abortus ili da je ostavim, da joj okrenem leđa i nikada više je ne pogledam, samim tim i to dijete koje mi je pokušala podvaliti. Igrao sam na sigurno, dobro znam iz kakve je porodice i da ne bi smjela sebi dozvoliti taj luksuz da se porodi, a ne da nema muža, već još uvijek “nema” ni momka, časna i poštena djevojka… KAO…

sad1

Njena ludost me koštala nepotrebno baš velikih para, a kada se oporavila od abortusa dobila je i dvije, tri “vruće”. Nisam nasilnik, ali kada žensko zasluži, muškarac se ne treba ustručavati. Nakon toga joj sigurno neće pasti na pamet da se igra sa mnom, jer ja nju ne tjeram da mi bude ljubavnica. Nakon svega sada je konačno shvatila da može samo da mi bude druga, nikako ne prva."

sad

Ne propustite