TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SA KOJIMA JE BRAK KAO HOROR FILM: Bježite od njih čim prije!

Kiosk
TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SA KOJIMA JE BRAK KAO HOROR FILM: Bježite od njih čim prije!
.

Ne snalaze se svi u bračnim vodama, zbog toga je bitno da na vrijeme znate kakvi su horoskopski znakovi u braku.

Ova tri su najgora po tom pitanju:

Rak

Rakovi važe za verne i posvećene znakove koji teže da pronađu skladnu porodicu. Ipak nije zlato sve što sija. Iako vole svoj dom, oni umiju da budu jako naporni, velike cjepidlake i kritičari. Zbog njihove preosjetljivosti nije lako izaći sa njima na kraj. Imamo i one rakove koji su pasivni, lijeni i nezainteresovani i oni se žene iz koristi. Teško im je udovoljiti. Pokušaj da ih usrećite ravan je Sizifovim mukama. Želite li to u životu?

sad-woman

Škorpija

Škorpija voli da bude dominantna, pa ako ste poslušniji tip ovaj znak nije loš izbor za vas. Staromodna je i voli da se zna ko je glava porodice. Nekad to vodi i u nasilje, pa budite oprezni! Škorpija postiže uspjeh na poslu i brine o djeci. Zahtjevna je i u se*su i inače u životu. Ako uspijete da ispunite sve njene želje, ostvarićete dobar brak.

sad

Strijelac

Strijelac je sklon kritikama i traženju mana, pa morate biti mudri i taktični da biste s njim opstali. Znamo da Strijelac voli slobodu i nije ga lako vezati za kuću. Sa njim nije lako živjeti, ali ko zna možda vam se i posreći ako želite da rizikujete.

Ne propustite