Jedna od članica žirija "Zvezda Granda" TAKMIČILA SE NA IZBORU ZA MIS! Nećete nikad pogoditi o keme se radi

Zanimljivosti
Jedna od članica žirija "Zvezda Granda" TAKMIČILA SE NA IZBORU ZA MIS! Nećete nikad pogoditi o keme se radi
-

Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Snežana ĐurišićViki Miljković i Marija Šerifović.
 Jedna od ovih pjevačica prije mnogo godina takmičila se u izboru za miss, u kojem je osvojila drugo mjesto, tačnije titulu prve pratilje, a sigurni smo da nikada ne biste pogodili o kome je riječ!

zvezde

Kako smo uspjeli da saznamo, pjevačicu su zbog izuzetne ljepote više puta tjerali da se prijavi na izbor za miss, ali i u manekenske vode, ali njoj je muzika bila san.

Riječ je o Snežani Đurišić koja je bila prva pratilja davne 1977. godine

snezana14


Evo šta ona kaže za telegraf.rs na tu temu:

– Tu sam bila primorana da idem. Ja nisam nikad imala interesovanja za, što bi moja mama rekla, tu vrstu sporta, ali prosto su me natjerali. I ja, onako, kako sam uvijek nemirnog duha, uvijek sam za taj neki provod i zezanje. Ja sam tu krenula i divno sam se provela. Bilo mi je vrlo neprijatno da nešto šetam u kupaćem kostimu po pozornici, obično sam u haljini i u odjelu. Toga se sjećam ali svakako mi je to jedno iskustvo koje zaista nema cijenu – počela je Snežana.

snezana2

Na šaljivo pitanje šta bi bilo kada bismo došli do tih fotografija i snimaka, Snežana je sa osmijehom rekla:

screen-shot-04-15-19-at-09-22-pm

– To su crno-bijele slike, neke dvije, ali, dobro, to su lijepe uspomene. Ja sam tad imala 17 godina i nisam bila popularna kao što je to bilo sa 20 godina. Ja sam bila predstavnik Crne Gore, s obzirom da je moje porijeklo crnogorsko, tako da su svi bili oduševljeni.

Ne propustite