Meghan Markl izazvala pometnju u kraljevskoj kući! RAZBJESNILA OSOBLJE I DOBILA OVAJ NADIMAK...

Zanimljivosti
Meghan Markl izazvala pometnju u kraljevskoj kući! RAZBJESNILA OSOBLJE I DOBILA OVAJ NADIMAK...
Meghan Markl, od momenta kada je postala vojvotkinja, ne prestaje nizati skandale.

Meghan Markl, od momenta kada je postala vojvotkinja, ne prestaje nizati skandale, a posljednji u nizu pogodio je upravo osoblje koje radi za kraljevsku porodicu.  Oni su joj zbog toga nadjenuli i novi nadimak.

Megan Markl i princ Harry su se preselili, a sada su razljutili osoblje jer ih prisiljavaju da napuste parking koji gleda na njihovu kuću.

- Reći da smo uznemireni i ljuti je previše. Pretpostavljamo da je u pitanju to što Hari i Megan ne žele kroz prozor gledati automobile koji stalno dolaze i odlaze - rekao je jedan od zaposlenih za britanske medije.

Ipak, oni koji su malo bolje upućeni u cijelu situaciju kažu da nisu Megan i Hari zahtijevali da se parking zatvori, već hoće da ga koristi samo određeni broj ljudi i da je tu odluku donio nadzornik dvorca.

- Rečeno nam je da koristimo javni parking, ali je daleko - požalio se jedan od radnika. 

Smatraju da je ovakva odluka sebična.

- Jedno je željeti privatnost, ali ovakva odluka je sebična. Svi su počeli da ih zovu "Royal NIMBYs", što znači "ne u Meganinom dvorištu".

Osoblje se, osim na nova pravila, žali i na to što su slabo plaćeni, a u posljednje vrijeme sve je više onih koji odlaze od vojvotkinje.

Ne propustite