Zvjerski zločin kakav se ne pamti! Posumnjao da ga žena vara, uzeo pištolj pa krenuo u KRVAVI POHOD, kada mu je nestalo metaka, ONDA JE URADIO OVO

Aktuelno
Zvjerski zločin kakav se ne pamti! Posumnjao da ga žena vara, uzeo pištolj pa krenuo u KRVAVI POHOD, kada mu je nestalo metaka, ONDA JE URADIO OVO
.

Ostin Smit, 30-godišnjak iz Feniksa, ove nedjelje je počinio zvjerski zločin kakav se u Arizoni ne pamti. Sumnjajući da ga supruga vara, Smit je u četvrtak ubio i nju i muškarca za kojeg je vjerovao da je njen ljubavnik, a nije imao milosti niti za dvije vlastite kćerke.


Muškarca su policajci priveli u stambenom kompleksu gdje su našli tijelo 46-godišnjeg Rona Frimana. Osim navodnog ljubavnika, Smit je upucao još jednog muškarca i ženu koji su ranjeni.

Nakon ubistva su istražitelji otišli do Smitove kuće gdje su naišli na nove jezive prizore.


Naime, u kući su našli tijela supruge Dejze Paterson (29) i njihove petogodišnje kćerke Naše, čije su smrtonosne povrede nanesene pucnjevima iz vatrenog oružja, kao i sedmogodišnje kćerke Majan koja je preminula od povreda nanesenih tupim predmetom.

Krvavi pohod 30-godišnjeg manijaka preživkela je samo njihova trogodišnja kćerka koju su policajci našli nepovrijeđenu ispod kreveta. Istražitelji vjeruju da je Smit iz nekog razloga s namjerom odlučio da poštedi svoju najmlađu kćerku.

 

Tokom ispitivanja je ubica izjavio kako je vjerovao da je u "Božjim očima u redu ovako se obračunati s nekim ko je bio uključen u preljubu".

U sudskom dokumentu kasnije objavljenom stoje i uznemirujući detalji ubistva starije kćerke Majan. Nju je Smit udario i bacio na pod nakon čega je bejzbol palicom nekoliko puta udario po glavi, od čega je i preminula.

Sud je Smitu odredio kauciju u visini od dva miliona dolara.

Ne propustite