Andrej Atijas ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Ne želim DJECU sa Anabelom! Osvrnuo se i na njen ODNOS sa bivšim mužem

Šokantno!
Andrej Atijas  ŠOKIRAO PRIZNANJEM: Ne želim DJECU sa Anabelom! Osvrnuo se i na njen ODNOS sa bivšim mužem
.

KAKVI argumenti!!!

anabela-andrej-atijas

Iako se nedavno u medijima spekulisalo o razvodu Anabele i njenog muža Andreja Atijasa, oni su to demantovali i nisu komentarisali svoj privatan život sve do sada. Javnosti je i dalje sumnjiv njihov odnos i priče da Andrej fizički maltretira Anabelu podgrejale su sumnju da oni obmanjuju javnost i da je njihov brak u krizi.

andrej-atijas-biografija-visina-tezina-677x400

Atijas je sve ostavio u šoku svojim priznanjem da sa Anabelom ne želi više dJece:

- Dovoljna nam je Blankica, previše je volim da bih svoju ljubav dijelio sa nekim, to je prevelika ljubav. Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno. A i Anabela ima tri ćerke, tako da ne želim više djece - kaže Atijas, koji se osvrnuo na vezu Lune i Marka:

luna

- Gledam Zadrugu kad imam vremena i Lunu uvijek podržavam. Podržavam i njenu vezu sa Markom jer njega znam još od prvog Velikog brata, tada smo se upoznali i super je dečko. Drago mi je što je Luna sa njim, ne znam da li je bolji od Slobe, to ne bih komentarisao, ali da je dobar, zaista jeste - istakao je Atijas.
Dok je on bio u Sarajevu, Anabela je sa Gagijem prošlog petka nastupala u klubu Nju klab moment u Derventi i doživela fijasko pošto je prodato samo 50 karata.

atijas

- Ja sam čuo da je bilo dobro. Anabelu sam pratio ranije po nastupima dok se Blankica nije rodila, od tada sam svaki vikend sa njom. Blankica sada ide u vrtić, prezadovoljan sam jer svakog dana uči engleski, ma ona je zaista divno dijete, čudo pravo - ponosno je rekao Andrej.

 

Ne propustite