Marinko Rokvić PRIZNAO VANBRAČNOG SINA: Emotivna PRIČA SINA IZGJEGLICE: Znao sam mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama.

Šokantno!
Marinko Rokvić PRIZNAO VANBRAČNOG SINA: Emotivna PRIČA SINA IZGJEGLICE: Znao sam mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama.
-

Poznati pjevačnarodne muzike imao je vezu prije braka, a iz te ljubavi sa izvjesnom Milom, Marinko Rokvić je dobio sina Darija.

1aaaa

 

Tek nakon veze sa Milom, Marinko je upoznao sadašnju suprugu Slavicu, sa kojom ima dvojicu sinova, takođe pjevača Nikolu i Marka Rokvića.

 

1209483-nikola-rokvic-damir-dervisagic-ls-750x500

Iako se spekulisalo da su se njih dvoje razveli pa pomirili, malo ko zna da Marinko ima i treće dijete.

Mila i Marinko nikada nisu bili u braku, a njihov sin rodio se kao plod ljubavi. Naš pjevač je priznao Darija koji je prije izvjesnog vremena dolazio u Beograd. Dario je oženjen Portugalkom, sa suprugom živi u Kanadi, a imaju dva sina, Romea i Matea.

marinko

Iako nije odrastao sa Marinkom, njegov vanbračni sin nosi očevo prezime, a s druge strane pjevač nikad nije javno pričao o svojoj bivšoj ljubavi koja mu je podarila sina.

Iako je uvijek bio u kontaktu sa ocem i braćom Nikolom i Markom, odrastanje bez porodice Dariju je bolna uspomena.

1aaaa

- Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pjevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvijek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je Dario svojevremeno za "Pink".

Ne propustite