OTKRIO ZAŠTO TRŽANOVA SA RAŠOM NEMA DJECE! Goca TUŽILA Ivana Marinkovića, mora da joj plati OGROMAN NOVAC! Isplivali svi detalji!

Show
OTKRIO ZAŠTO TRŽANOVA SA RAŠOM NEMA DJECE! Goca TUŽILA Ivana Marinkovića, mora da joj plati OGROMAN NOVAC! Isplivali svi detalji!
.

Goca Tržan i Ivan Marinković, njen bivši suprug sreli su se na sudu

Razlog je taj šo ga je pJevačica tužila zbog toga što je u rijalitiju "Parovi" u kom trenutno boravi,  iznio da je njen sadašnji suprug Raša Novaković homose*sualac, te da je to razlog zbog toga Goca sa njim nema djecu, prenosi alo.rs.

ivan-marinkovic-goca-trzan-830x0

"Goca i Raša su me tužili za povredu ugleda i časti. Traže da im platim odštetu od 300.000 dinara jer sam navodno rekao u rijalitiju da je Novaković homose*sualac. A ja sam samo kazao "indijanac" i da ne može da ima djecu, kao i da živi u mom stanu. Spremiću i ja deset tužbi, pa da se narednih 15 godina sprdam na sudu", otkrio je Ivan u kontroverznoj vili.

Marinković je u nastavku dodao da se sve vrijeme smijao u sudnici jer su njih dvoje, prema njegovim riječima, "pokušavali da naprave žrtve od sebe"

goca-trzan

"Odvalili su kako su uvrede koje sam iznio na Rašin račun uticale na njegov posao. On je ispričao da je zbog mene dobio otkaz u jednoj poljoprivrednoj firmi. Osećao se neprijatno jer su svi upirali prstom u njega i pričali: "On je taj Raša, za kog je Ivan otkrio da je gej i da ne može da ima djecu". Zatim je objasnio da sa Gocom nema nasljednike jer ima "slabo pokretljive sp***atozoide, kao i da planiraju vještačku oplodnju" nastavio je Ivan da iznosi detalje sudskog procesa.

goca-trzan-petar-djordjevic-luka-sarac-770x410-1509195175

"Otkako su Goca i on zajedno, pričaju da će da usvoje dijete. Strašno je da izjaviš tako nešto i da to nikad ne uradiš" izneo je Marinković još jednu šokantnu tvrdnju.

230823-trzan01-ff

"Dok smo bili u hodniku, pitao sam Gocu kako je naša ćerka Lena. Na to mi je odgovorila: "Mene pitaš?". Viieo sam da se pravi luda, pa sam istom mjerom uzvratio: "Ma jok, advokata" - ispričao je Ivan.  Takođe, kaže da njegova bivša supruga i Raša navodno "sprovode medijsku hajku nad njim", dok "svi znaju da je obrnuto".

(ALO.RS)

Ne propustite