ELITNA PROSTITUKA IZ BEOGRADA OTKRILA JOŠ ŠOKANTNIH DETALJA: Za noć zaradi 1.800 EURA, a spava sa 6 muškaraca! Ono tek ONO što rade na momačkim večerima

Crna hronika
ELITNA PROSTITUKA IZ BEOGRADA OTKRILA JOŠ ŠOKANTNIH DETALJA: Za noć zaradi 1.800 EURA, a spava sa 6 muškaraca! Ono tek ONO što rade na momačkim večerima
.

Ovim poslom I.O. bavi se 7 godina.

djevojka-tuzna

I. O. (25) je prostitutka koja se godinama bavi ovim poslom, a sada je otkrila ko joj je bio prvi makro, kolika joj je bila početna tarifa, ali sa kakvim se sve teškoćama susreću djevojke koje žele da napuste prostituciju.

 

zena-tuzna

"Svaka djevojka koja se bavi ovim poslom svoje usluge naplaćuje po satu, a se*s sa mnom košta 300 evra. Ljudi me uvijek pitaju koliko novca mogu da zaradim za jednu noć. Ako vam kažem da djevojke maksimalno rade šest sati, onda sami napravite računicu. Ali važno je naglasiti da nijedna djevojka nikada ne dobija sav novac koji je zaradila, već skoro 40 odsto ide makrou", kaže na ona.

 

Ova djevojka priznala je da joj se dešavalo da za 6, 7 sati spava sa najviše 6 muškaraca.

slikaljubav

 


"Nije neuobičajeno da jedan klijent angažuje nekoliko djevojka za veče ili za nekoliko sati, kao što je uobičajeno, i da traži dve ili tri djevojke za se*s. Takođe, momačke večeri često ne prolaze bez društva djevojaka, a tada posebno ugovaramo posao. Na primjer, ako imam dva klijenta za sat, onda umjesto 600 dobijam 500 evra, ali naredni sat ne moram da radim. Takođe, ako idem na momačko veče, onda se unaprijed do detalja dogovorim da li imam standardni se*s sa jednim ili dvojicom muškaraca, da li treba da imam oralni sa petoricom ili trojicom. Prije svakog posla, bitno je da klijenti znaju šta radim, a šta ne, šta su platili, a šta nisu, jer niko ne želi komplikacije", priča I. O.

krevet11

 

Kada se viđa sa klijentom, nikad ne znam ko može da je čeka u hotelskoj sobi.

504057-muskarci-ls

 


"Srećom, nikada nisam imala nijedno ružno ili neprijatno iskustvo. Nikada me u hotelskoj sobi nije sačekao neko koga sam poznavala prije nego što sam počela da se bavim ovim poslom, a nadam se da se to neće dogoditi. Osim toga, nas nekoliko djevojka koje radimo za istog makroa, imamo zajedničku grupu na "Whatssup" i tamo uglavnom pišemo šta koji klijenti vole, kakvi su prema djevojkama, da li vole da časte ili ne... Takođe, u toj grupi se i dogovaramo šta ćemo obući i raditi kada nas angažuje isti klijent",  priča I. O. i otkriva koliko je najviše uspjela da zaradi novca od posla kojim se bavi u posljednjih sedam godina.

 

grudi-nsl

"Dosta novca je prošlo kroz moje ruke, mnogo sam trošila i mnogo sam bacala para, ali najviše sam zaradila 20.000 evra. Trebalo mi je mjesec i po da skupim tu svotu i uspjela sam. Ljudima ne ide u glavu da djevojkama koje se bave ovim poslom treba dosta novca jer uvijek moraju da izgledaju dobro, a ljepota košta", dodala je ona na kraju.

 Kurir.rs/Alo, Foto: Profimedia

Ne propustite