ZALEDIĆETE SE Taksista je primio poziv, a kada je vidio ženu koja mu je ušla u kola, ZALEDIO SE! Ono što je usljedilo, završilo je u svim novinama!

Čudne priče
ZALEDIĆETE SE Taksista je primio poziv, a kada je vidio ženu koja mu je ušla u kola, ZALEDIO SE! Ono što je usljedilo, završilo je u svim novinama!
.

Svakako ne postoji dobar način da otkrijete da vas partner vara, ali ako već mora da dođe do toga, najgori mogući način da saznate je priča ispod.

prevara-preljub-varanje-glavna


Priča iz Kolumbije obilazi svijet, a glavni akteri priče su taksista, njegova voljena supruga Jeimi i njen zgodni ljubavnik Hesus.

Jeimi i Hesus su, naime, odlučili da iznajme Uber i odu do jednog hotela gdje obično provode zajedničko romantično vrijeme.

cover-mikrovaranje-1024x682

Pozvali su Uber, dobili jednog taksistu po imenu Leonardo i nestrpljivo čekali. Ono što nisu ni sanjali je da se Leonardo i Jeimin vjenčani suprug poznaju i da je Leonardo samo pozajmio svom prijatelju tog dana svoj automobil. To znači da, iako je na taksi aplikaciji istaknuto ime i slika Leonarda, unutra je ustvari bio Jeimin suprug.

zenasokirana

I tako, pišu svi svijetski mediji, zaljubljeni preljubnici su nabrzinu utrčali u vozilo a onda se Jeimi doslovno zaledila jer je za volanom ugledala svog njega... supruga. Naravno, i njen suprug bio je još više zatečen.

Odavde sada kreću brojne pretpostavke od kojih nijedna nije još uvijek potvrđena, ali ćemo da pratimo tok dešavanja i blagovremeno vas obavjestimo.

ljubavnica

Neki svjedoci za lokalni list "El Espectador" izjavili su  da su Jeimi i Hesus odmah otrčali sa lica mesta, dok drugi uvjereno tvrde da su rođenim očima gledali bučan verbalni okršaj supruga i Jeimi.

raskid-veze-e1544708753802

List piše i da se ispostavilo da Jeimi vara supruga već godinu dana, i da ovaj ljubavni trougao vjerovatno nikada ne bi  bio otkriven da nije bilo ovog slučaja.

Nevjerovatno, zar ne?

Ne propustite