ONE SU NAJSKUPLJE NA SPISKU: Zar ONA?! Nikad ne biste pomislili da se ova glumica bavi najstarijim zanatom

Šokantno!
ONE SU NAJSKUPLJE NA SPISKU: Zar  ONA?! Nikad ne biste pomislili da se ova glumica bavi najstarijim zanatom
.

One su prodavale svoje usluge...

Mihajlo Maksimović, najveći makro u regionu koji se tereti za organizovanje lanca pros***je, podvodio je poznate srpske pjevačice, starlete i voditeljke! Njihov identitet je otkriven nakon što je Maksimović krajem februara ove godine uhapšen na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" kad su pronađeni spiskovi s imenima estradnih pros***ki, ali i katalog s profesionalnim fotografija i cjenovnikom dama sumnjivog morala.

yyyy


 
Srpski mediji su objavili spiska svih VIP devojaka iz Srbije koje su preko posrednika Mihajla Maksimovića prodavale tijelo poznatim sportistima, među kojima prednjače fudbaleri, ali i političarima i biznismenima. One su u zamjenu za keš bile s mušterijama i van granica naše zemlje.

"Među onima koje su bile na Maksimovićem cenovniku su pevačica i rijaliti-učenica Dušica Grabović koju je Saška Karan u "Farmi" optužila da se bavi pros***ijom, kao i Mina Vrbaški, za koju se prvi put čulo nakon afere sa pjevačem Šakom Polumentom, a koja se potom proslavila učešćem u "Zadruzi". Na spisku su i starleta Božana Vujinović, koja je već hapšena zbog pros****ije zajedno sa Milicom Živanović, poznatijom kao Mimi Oro, kao i modna kreatorka Nataša Šavija. Androgeni maneken Aleksandar Arsenijević tvrdio je da je ona ušla u rijaliti "kako bi podigla sebi cijenu za 50 evra". Njene slike osvanule su i na sajtu za poslovnu pratnju. Rijaliti-zvezda i reperka Anđela Mitkovski pooznatija kao Anđela Veštica takođe je na spisku. Ona je sama priznala da je imala se*s za novac", objavio je Srpski Telegrafa.

yyyy


 

S Maksimovićem su, navodno, sarađivale i učesnice "Zadruge".

"Najpoznatiji makro sarađivao je s pola srpske-estrade. Neke od djevojaka koje je iznajmljivao po satu i to po paprenoj cijeni su manekenka Sanja Stanković i Ana Korać. Za Koraćevu je Aleksandra Subotić izjavila da je "preko nje prošlo pola Albanije". Sanja i Ana su trenutno u rijalitiju a za pros****nje su ih tokom trajanja šoua više puta optužili drugi učesnici", navodi telegras.rs.

Među Maksimovićevim damama su i zvučna imena iz svijeta glume.

mimi5


 

"Javna je tajna da su tijelo prodavale i pjevačica K.O., koja se više puta udavala, M.B., koja se nedavno ostvarila kao majka, kao i T.T., poznata po učešću u jednom muzičkom takmičenju. Najstarijim zanatom bavi se i E.A., pjevačica koja je poznata po prenapadnom ponašanju, muškobanjastom izgledu i glasu", stoji u objavi.

 

Navodno, na spisku su i mlade glumice J.G., K.R. i S.R.

Ne propustite