DARKO LAZIĆ NASTAVLJA LIJEČENJE U ZATVORU!? Zbog VELIKOG broja prekršaja Lazić MORA ODGOVARATI KRIVIČNO!?

Show
DARKO LAZIĆ NASTAVLJA LIJEČENJE U ZATVORU!? Zbog VELIKOG broja prekršaja Lazić MORA ODGOVARATI KRIVIČNO!?
-

On je spreman da preuzme odgovornost!

darko-lazic-nt-34-630x380

Pjevač Darko Lazić će nakon izricanja presude navodno ići u zatvor i to zbog prekršaja koje je napravio u predhodnih godinu dana. Poslednji i najfatalniji dogodio se 23. oktobra, kada je podsjećamo pjevač doživio tešku saobraćajnu nesreću od koje se još oporavlja. 

72727-darko-lazic01-telegraf-vladimir-lukic-f-d6u
Saobraćajnu nesreću je podsećamo doživeo u blizini rodnog Brestača kad je protiv njega podignuta prekršajna prijava. On je tom prilikom vozio 150 na sat, a Lazić i sam kaže da ne bježi od odgovornosti. 

- Kao što sam rekao, kako sud odluči tako će i biti. Ako se ustanovi da sam kriv za svoju krivicu ću i odgovarati. Ja ne bežim od zakona, on je isti za sve. Kada sud odluči kolika je novčana kazna, ja ću platiti, plus sve ostalo šta bude trebalo. Znam da se neće završiti sve na novčanoj kazni, biće tu još nečega, ali ja ću sve ispoštovati - bio je iskren Lazić. 

darko-lazic-ras-srbija-02

Darku je ranije oduzimana dozvola ima prijave za nepropisno parkiranje, voženje neregistrovanog vozila i prebrzu vožnju, a zbog toga što ima toliko prekršajnih prijava postoji mogućnost da će mu biti preinačene u krivičnu. 

On je kada je došlo do saobraćajke, vozio mimo ograničenja brzine, bez vozačke dozvole, a treba uzeti u obzir da u njegovom slučaju ne postoji mogućnost sporazumnog priznanja krivice jer ima više od dvije prekršajne prijave.

lazic

Prema riječma profesora Milana Vujanovića sa Saobraćajnog fakulteta Darko Lazić mora biti procesuiran i osuđen, piše Srbija danas.

- On je javna ličnost i njegovi postupci imaju težinu. Vozio je bez dozvole u alkoholisanom stanju, izazvao saobraćajnu nesreću. I u zatvoru postoji bolnice, tu može da nastavi liječenja.

Ne propustite