ŽENA MU JE IZNENADA UMRLA I OSTAVILA GA SAMOG SA PETERO DJECE: Kada je našao njenu skrivenu kutiju, sve mu je bilo jasno!

Kiosk
ŽENA MU JE IZNENADA UMRLA I OSTAVILA GA SAMOG SA PETERO DJECE: Kada je našao njenu skrivenu kutiju, sve mu je bilo jasno!
.

Da se sve može promijeniti u samo jednoj sekundi, svjedoči i priča ovog mladog bračnog para. 

Kesi i Džoi upoznali su se na poslu 2004. godine, a nakon dvije godine su se i vjerili. 2015. godine saznali su da će dobiti trojke, a već su imali dvije kćerke (6 i 2 godine).

paa-e1495191618912

 Svi su s nestrpljenjem čekali nove članove porodice, ali iznenada je sve pošlo po zlu.

sestra-i-blizanci

Kada je Kesi otišla u bolnicu, saznala je da ima ugrušak krvi u plućima. 29. janura 2016. godine Kesi je donijela na svijet dva dječaka i djevojčicu. 

Iako je na početku izgledalo da je sve uredu, dva dana nakon što je došla kući probudio ju je oštar bol u grudima.

slika-3

Samo 10 dana nakon što su čudesne trojke došle na svijet, njihov život se promijenio u trenu.

slika-5

Džoi je pokupio Kloi i Tenli iz škole kako bi proveli vrijeme kod kuće. Oni će zauvijek pamtiti taj dan, jer je Kesi iznenada tog dana preminula. Ispostavilo se da je ipak bez ičijeg znanja pila lijekove protiv ugrušaka, koji su u kombinaciji sa hormonima i lijekovima poslije porođaja imali fatalno dejstvo.

57f53a84-fff4-4d69-ba49-5c2c0a0a0a6c-4-previeworg

Džo je mislio kako neće moći izdržati ovu bol i tugu nakon gubitka supruge, ali sada se prilagođava životu sa svojih petero djece.

slika-8

“Moraš biti tu za svoju djecu. Ne možete tek tako odustati, kada znate da petero male djece zavisi od vas” – rekao je on.

Ne propustite