SLUČAJNO OSTAVIO AUTOKAMERU UPALJENU KOD KUĆE: Kad se vratio i vidio ŠTA MU ŽENA RADI, odmah je tražio razvod!

Kiosk
SLUČAJNO OSTAVIO AUTOKAMERU UPALJENU KOD KUĆE: Kad se vratio i vidio ŠTA MU ŽENA RADI, odmah je tražio razvod!
.

Prevareni muškarac podijelio je sa medijima sliku preljuba svoje supruge, objasnivši kako je kameru kod kuće ostavio misleći da je u kvaru.

Naime, nakon 20 godina braka jedan Kinez je uhvatio svoju suprugu da ga vara i to sasvim slučajno kada je kameru za automobil ostavio uključenu kod kuće, a kada je shvatio s kime ga vara, ostao je u još većem šoku.

Kamera je uhvatila njegovu suprugu, inače tajnicu lokalnog disciplinskog nadzornika, u razmjenjivanju nježnosti s muškarcem koji je gradonačelnik grada u kojem su stanovali.

1

Snimku je objavio ove sedmice  prevareni suprug poznat samo kao Yang iz grada Mudanjianga na sjeveroistoku Kine, a tvrdi kako je video snimljen u augustu 2016. godine.

Razveli su se prošle godine.

Kako se na snimku može vidjeti, u stan ulazi muškarac i počinje ljubiti i grliti ženu. U jednom trenutku otkopčava joj haljinu i ljubi je po grudima.

Prevareni muškarac rekao je kako je bio dobar prijatelj s gradonačelnikom koji je često dolazio u njihovu kuću. Kaže i da je sumnjao da ga supruga vara, no nikako to nije mogao dokazati dok nije uključio kameru.

2

Njegova supruga na sudu je jučer rekla kako nije bila u ljubavnoj vezi s gradonačelnikom te da su samo kolege, a taj trenutak bio je jedini put kada su bili bliski jer je gradonačelnik bio pijan. 

Pogledajte i sami:

 

Ne propustite