U DRUGOM STANJU JE BILA 10 MJESECI, A BEBA NIJE IZLAZILA: Otišla je kod ljekara, a ono što su UGLEDALI NA ULTRAZVUKU ŠOKIRALO JE SVE!

Čudne priče
U DRUGOM STANJU JE BILA 10 MJESECI, A BEBA NIJE IZLAZILA: Otišla je kod ljekara, a ono što su UGLEDALI NA ULTRAZVUKU ŠOKIRALO JE SVE!
.

Prije tri godine svjetske naslovnice bile su pune detaljima oko misteriozne trudnoće tinejdžerke (16) iz Michigana.

Naime, ona je lažirala trudnoću i to sa trojkama.

Kupila je lažni stomak, a imala je čak i lažne fotografije s ultrazvuka na kojima su bile trojke. Fotografije je napravila na internetskoj stranici FakeABaby.com.

Tinejdžerka je organizirala i darivanje djece na kojem je dobila razne poklone, a čak je dobila i novčanu donaciju od grada za mlade porodice.

n-pregnant-woman-hospital-628x314

Budući otac Jordan, također 16-godišnjak, pripremao se na veliku promjenu u životu, piše Mirror.

– Bio sam uzbuđen, ali i uplašen. Počeo sam tražiti posao i bio sam spreman utrošiti sve svoje vrijeme na nju i djecu – rekao je.

Međutim, kako se termin poroda približavao, tako je priča 16-godišnjakinje postajala sve sumnjivija. Prva je počela sumnjati majka budućeg oca.

– Moj sin nikada nije s njom mogao ići na pregled kod doktora – rekla je Krissy Wyrabkiewicz.

1409097974000-pregnant

Djevojka je uhvaćena kada je u Facebook grupi "Mame trojki" objavila fotografije s ultrazvuka svoje nerođene djece, a u koje je posumnjala jedna majka iz Ohija koja je primijetila da su to lažne fotografije sa stranice FakeABaby.

– Sve tri bebe su u potpuno istoj pozi i identične su. Kada biste fotografije stavili jednu kraj druge, vidjeli biste da je koristila lažnog doktora koji ne postoji – napisala je majka iz Ohija.

Kada je došlo vrijeme da se porodi carskim rezom, ona je objavila kako je izgubila bebe, no odbila je otići doktoru.

pregnant-without-menstruati

Porodica njenog dečka alarmirala je policiju koja istražuje slučaj. Poslije je djevojka pak izjavila kako je izgubila bebe u šestoj sedmici trudnoće, no s obzirom na sve, sumnja se da je uopće ikada bila trudna.

Ne propustite