Tadić večeras briljira protiv Ronalda , a evo kako im podršku pružaju njihove SUPRUGE- Ne zna se koja je zgodnija

Druga strana sporta
Tadić večeras briljira protiv Ronalda , a evo kako im podršku pružaju njihove SUPRUGE- Ne zna se koja je zgodnija
.

U četvrtfinalu Lige šampiona večeras Ajaks u Amsterdamu dočekuje Juventus. U redovima holandskog kluba je i Dušan Tadić.

Tadić briljira u dresu Ajaksa, a mart je bio njegov mjesec- dao je ČAK četiri gola, upisao jednu asistenciju. Kada su u pitanju šanse za pogodak, on ih je imao 14.

tadic-srbija

Ide Ajaksu prilično dobro, eliminisao je Real Madrid iz Lige šampiona, pobedio PSV u trci za titulu. Očekuje se mnogo od ovog sportiste i večeras.

Ljubitelji fudbala pratiće ga otvrenih očiju, a za one zainteresovane za privatni život fudbalera najvažniji je podatak da je Dušan od 2013. u braku sa Draganom Vukanac.

screen-shot-04-10-19-at-10-00-pm

Po fizičkom izgledu su kompatibline suprotnosti, a zajedno čine jedan atraktivan tandem.

Sa druge strane, neizvjesno je da li će za Juventus zaigrati Kristijano Ronaldo, ali zato njegova vjerenica Georgina Rodrigez sasvim sigurno ostaje u top formi.

untitledj


Drži se ona čvrsto uz portugalskog fubalera uprkos optužbama za se*sualno iskorištavanje  na njegov račun. Ketrin Majorge ga je prošle tužila da ju je si**vao 2009. godine u hotelu u Las Vegasu.

georgina-rodriguez-novia-de-cristiano-ronaldo-e1527852085324

Ronaldo joj je iste godine platio 375 hiljada dolara za ćutanje, ali je ona riješila da slučaj izvede pred sud i nije jedina koja tvrdi da ju je sportista se**alno zlostavljao.

4cc5799600000578-5788913-the-pair-enjoyed-a-romantic-night-out-before-ronaldo-sets-off-to-m-3-1527750999482

Napadač Juventusa je 2005. godine bio uhapšen zbog optužbi djevojke iz Francuske da ju je si**ovao u hotelu u centru Londona. Kristijano Ronaldo negira optužbe.

Ne propustite