"Otišla sam da se nađem sa ljubavnikom, a mobitel mi ostao kod kuće"

Kiosk
"Otišla sam da se nađem sa ljubavnikom, a mobitel mi ostao kod kuće"
.

"U braku sam. Vrhunac moje pameti kada sam tog dana izašla kolima da se vidim sa ljubavnikom telefon nisam uzela sa punjača, ostao otključan sa porukama. Bila sam u žurbi, nisam stigla da obrišem poruke, samo sam mislila da stignem na vrijeme. 

FAMILIJA NAM JE DOŠLA U GOSTE, A NISU SE NAJAVILI: Kad sam vidjela šta radi u spavaćoj, UZELA SAM JE ZA RUKU I IZBACILA IZ KUĆE!

sad

Muža sam slagala da sam otišla na pijaci, zadržala sam se cijelo podne kod ljubavnika bilo mi je veselo sve dok nisam stigla kući onda mi je presjeo dan.

sad

Moj muž je pročitao poruke sa ljubavnikom kada me dočao na vratima bio je pi*an, ag*esivan, ljut, uhvatio me za kosu i bacio na podu i onda me premlatio. 

sad

Svega čega se sjećam da me udarao gdje je stigao. 

sad-woman-1055087-960-720

Nakon par sati kad sam se probulila iz polu kome bila sam kr*ava po licu osjećala sam bolove u stomaku, ustala sam da se umijem onda sam pozvala mamu da joj ispričam šta se desilo, rekla je da spakujem stvari da će kasnije doći sa tatom.

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-staring-at-nothing-h8dvv6hie-thumbnail-full11

Nisam smjela da izađem iz kupatila dok nisam čula sirenu auta. 

sad-woman

Onda sam čula tatu da galami, brzo sam izašla iz kupatila da spakujem stvari. Moj suprug nije bio kod kuće tako da smo bezbjedno otišli. 

sad-woman

Suprug zove cijeli dan moli za oproštaj, a tata me nagovara da se razvedem, a ja ne znam šta da odlučim."

sad-woman

Ne propustite