Našim greškama, bezvoljnom i beskrvnom igrom smo im pomogli da nas poraze!

Fudbal
Našim greškama, bezvoljnom i beskrvnom igrom smo im pomogli da nas poraze!
Shirak je već jednom nogom u idućoj fazi Europske lige.

Shirak je već jednom nogom u idućoj fazi Europske lige, nakon što je sa 2:0 slavio protiv Zrinjskog na domaćem terenu.

Bila je to zaslužena pobjeda Armenaca koji su iskoristili dva velika "poklona" obrane Zrinjskog, koja je ovoga puta bila daleko najgori dio ekipe. Oba "poklona" iskoristio je tamnoputi Bougouhi, koji je prvo iskorostio loše postavljanje Radeljića, nakon čega ga je još jednim lažnjakom poslao u prazno i rutnski zabio. 

U drugom dijelu još neshvatljiviju pogrešku napravio je golman Dujković, koji je komplikovao s loptom, koji je ukrao spomenuti Bougouhi, te ponovno rutinski postigao pogodak. Imao je i Zrinjski svoje prilike, pogodili su gredu pred kraj drugog dijela. Domaći su svjesno prepustili posjed i inicjativu. Pokazalo se to kao prvi recept, može se reći kako su Armenci jednostavno bili iskusniji i pametniji. Dug put za Mostarce je sigurno uzeo svoj danak, vidjelo se to pogotovu u drugom dijelu kada su Armenici izašli u nekoliko opasnih kontri, a zadnja linija plemića jednostavno ih nije pratila. 

"Domaća ekipa je zasluženo pobijedila. S tribina gledajući kao da su više željeli pobjedu od nas. Smatram kako smo im našim velikim pogreška, bezvoljnom i beskrvnom igrom smo im u tomu značajno pomogli. Bez obzira na sve, ipak se nadam kako u uzvratu možemo nadoknaditi propušteno iz ove utakmice, te se nekako dokopati 2. pretkola", rekao nam je klupski čelnik Danko Šulenta, koji je zajedno sa ekipom boravio u Armeniji, prenosi Goal.

Ne propustite