MUŠKARCI NISU SKIDALI OČI S NJE, A ONDA JE MUŽ BRUTALNO PREBIO: Evo kako danas izgleda nekada slavna pjevačica!

Show
MUŠKARCI NISU SKIDALI OČI S NJE, A ONDA JE MUŽ BRUTALNO PREBIO: Evo kako danas izgleda nekada slavna pjevačica!
Pjevačica Maja Marijana karijeru je započela 1992. godine sa nepunih dvadeset godina, a do sada je izdala deset studijskih albuma.

Pjevačica Maja Marijana karijeru je započela 1992. godine sa nepunih dvadeset godina, a do sada je izdala deset studijskih albuma.  Ona je postala popularna pod umjetničkim imenom, a malo ko zna da je njeno pravo ime i prezime Marijana Radovanović. 

Pjevačica je rođena 1972. godine u Beogradu i ima dvije kćerke. Stariju kćerku, Anđelu, dobila je u braku sa Željkom Stefanovićem, a mlađu, Milicu, iz vanbračne zajednice sa Mladenom Šmakićem.  Prije nekoliko godina domaća javnost ostala je u šoku kada je u medije dospjela informacija da je Maju bivši muž Mladen Šmakić istukao, zbog čega ga je prijavila policiji. 

- Počeli smo da se svađamo u kolima zbog neke sitnice. Svađa je postajala sve žučnija, a mi smo vikali jedno na drugo. U jednom trenutku Mladen mi je udario jak šamar da sam se skoro onesvijestila - izjavila je tada Maja Marijana u policiji.
 
Maji su, kako je pisano, konstatovane lakše tjelesne povrede u Urgentnom centru, a ona je riješila da Šmakića ne prijavi za nasilje. Nakon toga Maja Marijana medijima nije htela da potvrdi ovu priču, ali je apelovala na žene da ne trpe nasilje.   Sa druge strane, Mladen je demantovao da je bio nasilan prema pjevačici. Nakon svega desila se nova neprijatnost. Šmakić je pokazao svoju agresivnu stranu i prema pjevačicinom prijatelju, a tada je definitivno riješila da ga ostavi. On se prvo posvađao sa pjevačicom, pa je u bijesu krenuo da psuje Majinog prijatelja, a u jednom momentu ga je i šutnuo. 
 
 
Oni su ostali u dobrim odnosima i poslije razlaza, a krajem prošle godine uslikani su zajedno na koncertu Dragana Kojića Kebe. 
 
- Mladen i ja poslovno sarađujemo. Svoje račune plaćam sama i nemam želju ni potrebu da se pravdam za bilo šta, što druge ne ugrožava - rekla je Marijana poslije tog koncerta. 
 
Maja danas uživa sa svojim kćerkama, i dalje se bavi muzikom ali je rijetko viđamo. Međutim, ono što ćete sigurno zapaziti jeste da se ona ništa nije promjenila nego da je čak sve ljepša i ljepša.  Evo kako Maja danas izgleda:
 

 

Ne propustite