Mrvici su vlasnici slomili srce, a onda se dogodilo čudo! Njena priča vratiće vam osmijeh na lice!

Kućni ljubimci
Mrvici su vlasnici slomili srce, a onda se dogodilo čudo! Njena priča vratiće vam osmijeh na lice!
.

Kuca Mrvica ima tužnu životnu priču. Sa nepunih godinu dana vlasnici su je ostavili u pansionu za kuce i otišli na godišnji odmor. Više se nikada nisu vratili po nju.


Mrvici je bilo slomljeno srce. Trčala je od prozora do prozora i osluškivala korake i zvuk motora automobila, ali ostala je sama. Napuštena i tužna.

Srećom, uz svoju Pet Mondo porodicu, Mrvica se polako oporavljala, a igrom slučaja Pet Mondo udruženje je pratilo sudbinu jednog psa iz Kraljeva koga je udario automobil i koje je izgubilo vlasnika.

 

Borba za život ove kuce zaista je bila herojska. Kada je nakon tri nedjelje borbe za život preminula – Pet Mondovci su je na Fejsbuku proglasili herojem mjeseca.

Nakon njihove objave, Mrvici se život preokrenuo, a šta se sve ovoj kuci izdešavalo pogledajte u videu ispod:


Portal Alo.rs i Pet Mondo Srbija pokreću zajedničku kampanju za udomljavanje pasa i mačaka na teritoriji Srbije. Ako želite da udomite nekog ljubimca sličnog Leu, ili da pomognete na bilo koji drugi način, možete da se javite na Fejsbuk stranici Pet Monda.

Šta se dešava kad usvojite ljubimca preko Pet Monda?

Pet Mondo Srbija sve životinje udomljava isključivo uz potpisan ugovor o odgovornom vlasništvu, svaka od životinja o kojima ovo udruženje brine ima svoj zdravstveni karton i za svaku od njih se daju preporuke udomitelju.

 

Ne propustite