Sahranio je sina, a nakon nekoliko dana ŠOK: On ga je pozvao TELEFONOM I REKAO MU ‘ĆAO TATA’!

Aktuelno
Sahranio je sina, a nakon nekoliko dana ŠOK: On ga je pozvao TELEFONOM I REKAO MU ‘ĆAO TATA’!
.

Frenk Kerigan (82) doživio je šok kada je čuo glas svog sina (57) kojeg je, kako je mislio, sahranio 11 dana prije.

Naime, Frenku je policija saopštila da je njegov sin (57) pronađen mrtav na ulici, kojeg su navodno identifikovali prema otiscima prstiju. Frenk i njegova porodica sahranili su čovjeka za kojeg su mislili da je njegov sin.

Tvoj sin je živ”, rekao mu je dugogodišnji prijatelj Bil Šinkler prije nego što je predao telefon njegovom pravom sinu i čuo njegov glas: “Ćao, tata”.

Nevolje Keriganovih počele su 6. maja, kada je Frenku policija saopštila da je čovjek koji je pronađen mrtav u parku njegov sin, koji je patio od psihičke bolesti i živio na ulici.

- Kada mi neko kaže da mi je sin mrtav, da imaju otiske prstiju, vjerujem im. Da mi nisu rekli da je to sigurno on, odmah bih otišao tamo, rekao je Frenk, preneli su lokalni mediji.

Frenkov sin vratio se životu na ulici, i kako je rekla njegova sestra, zbog psihičkih problema, nije ni shvatio da je bio “mrtav”.

Porodični advokat rekao je da ne vjeruje da je policija mogla da uradi identifikaciju prema otiscima pa da su iskoristili staru sliku iz vozačke dozvole.

Ne propustite