On ima devetoro djece i tri žene! Kad ga naljute supruge on ode drugoj, EVO ŠTA ONE KAŽU NA TO!

Zanimljivosti
On ima devetoro djece i tri žene! Kad ga naljute supruge on ode drugoj, EVO ŠTA ONE KAŽU NA TO!
Ivan Sukov (34) iz Rusije ima tri žene i devetoro djece

Ivan Sukov (34) iz Rusije ima tri žene i devetoro djece, a nada se da će imati još žena i najmanje 50 djece. Prema zakonu može imati samo jednu ženu, a druge dvije su sa njim na osnovu usmenog dogovora. Natalija i Ivan su u braku 11 godina. Ivan je ženi jedan dan rekao kako želi veliku porodicu.

“U početku sam bila protiv toga i nisam mogla da zamislim cijelu situaciju, ali sam shvatila da mu je to velika želja,” kaže Natalija.

Ona i Ivan imaju šestoro djece. Ivan je u međuvremenu upoznao Anu. Imaju troje djece i Ana je trudna s četvrtim djetetom. Nedavno im se pridružila i Madina. Ona je muslimanka i protivno volji svojih roditelja živi u ovoj neobičnoj porodici.

“Ivan je pravoslavac i to moji roditelji ne odobravaju. Vidjela sam ga na televiziji i zaljubila sam se u njega. Odlučila sam da ću biti s njim bez obzira šta moji roditelji kažu”, rekla je Madina.

Ivan i njegove supruge rade i Ivan tvrdi da imaju dovoljno novca za cijelu porodicu. Trenutno žive u trosobnom stanu, a Ivan planira da kupi kuću u predgrađu. Ivan kaže da žene ponekad kažnjava. “Svaku noć pozovem jednu ženu. Ali, ako me neka ljuti, onda s njom ne spavam i po mjesec dana”, kaže Ivan. Ivan dodaje da voli visoke, mršave i nežne žene.

Ne propustite