ACA LUKAS I MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POSVAĐALI ZBOG DJEVOJKE: Prava je ljepotica, dopisivali se s njom u isto vrijeme, A ONDA ŠOK!

Show
ACA LUKAS I MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POSVAĐALI ZBOG DJEVOJKE: Prava je ljepotica, dopisivali se s njom u isto vrijeme, A ONDA ŠOK!
.

Aca Lukas i Marija Šerifović posvađali su se nakon što su oboje bacili oko na istu djevojku, a onda su jednom drugom uputili i niz uvreda, saznaje "Srpski telegraf".

marija-serifovic-810x570-750x528

Naime, kako Srpski telegraf saznaje, Mariji i Aci se dopala ista djevojka još dok su zajedno žirirali u "Zvezdama Granda", pa je koškanje počelo čim su shvatili da se u isto vrijeme dopisuju sa dotičnom osobom, te je njihovo dugogodišnje prijateljstvo na ozbiljnom testu sve do danas.

aca-lukas

- Kada se kamere na snimanjima ugase, Marija i Aca su stari drugari koji su privatno u vrlo dobrim odnosima. Iako Šerifovićka rijetko sa kolegama i prijateljima komentariše svoj ljubavni život, često se šali u situacijama kada joj se neko svidi, pa svoje najbliže obavijesti kada na nekoga baci oko. Međutim, ovoga puta se sve zakomplikovalo kada su Marija i Aca sedeli zajedno na piću i sasvim slučajno shvatili da im se sviđa ista ljepotica - priča  izvor blizak pevačici.

Naime, Marija se više od mjesec dana dopisivala sa djevojkom koju je upoznala dok je snimanje popularnog muzičkog takmičenja trajalo u "Grand produkciji", a haos je nastao kada se ispostavilo da se dotična djevojka privatno čula i sa Lukasom.

marija-1-750x500

- Marija i Aca su se sasvim slučajno dotakli teme koja se tiče njihovih emotivnih partnera dok su sjedili u jednom kafiću, pa su kroz razgovor shvatili da im se dopada ista djevojka. Marija i Aca su potom jedno drugom počeli da pokazuju dokaze i dopisivanja koja jasno ukazuju na to da dotična ženska osoba nekoliko nedjelja odgovara na poruke i Lukasu i Šerifovićki. Sujeta je među pjevačima odmah proradila, pa su Marija i Aca krenuli da se prepucavaju. Folker je u jednom momentu Mariji rekao: "Šta se ti sad guraš oko nje kad ionako nemaš onu stvar!" Ta rečenica je Mariju mnogo razljutila, pa je uzvratila Aci rečima: "Kakve to veze ima?! Ti tu stvar imaš, pa je ne koristiš". Aca je poslije ovih riječi drčno ustao sa stolice i Mariji rekao da nema namjeru da se sa njom prepucava, ali je ostao ljut isto kao i Marija, tako da ni dan-danas ne razgovaraju - otkrio je izvor.

lukas

(Novi.ba/Srpski telegraf)

Ne propustite