NOVA TRAGEDIJA NA ESTRADI, NAKON ŠABANA PREMINUO I ON: Pjevač i brat FOLKERKE!

Aktuelno
NOVA TRAGEDIJA NA ESTRADI, NAKON ŠABANA PREMINUO I ON: Pjevač i brat FOLKERKE!
.

Pjevačici Zorici Brunclik preminuo je nedavno rođeni brat Ljubivoje, potvrdio je njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš.

Nakon što se jedva oporavila od iznenadne smrti kuma Šabana Šaulića, sada je opet naprasno ostala i bez rođenog brata.

zorica-brunclik-ataimages

 Ljubivoje je živeo u Smederevu i takođe se bavio muzikom.

Kako je ranije i sam pričao, sa sestrom gotovo pet godina nije bio u dobrim odnosima, a zatim su obnovili kontakt.

"Jedva sam uspio da se pomirim s njom prije pet godina, bili smo u svađi zbog novina. Sve što kažem, oni mogu da iskoriste protiv nje, a ja to ne želim. Ne želim da ponovo pokvarim odnose s njom", ispričao je Brunclik prije devet godina, kada ju je podržao prilikom njenog učešća u rijalitiju "Farma".

zorica-brunclik-i-kemis

Zorica je tokom karijere priznala da je kao mala živjela u velikoj bijedi, ali da je, kad je zaradila prve pare, svom bratu Ljubivoju i majci napravila kuću.

"S mamom sam otišla u najnoviju robnu kuću i za sav novac smo kupile hranu, pa smo kući došle u dva prepuna taksija. Namestili smo slavski sto, na koji smo stavile sve što smo donijele, i toliko smo se prejeli da smo tri dana imali proliv. Kada sam došla do većih para, napravila sam majci i rođenom bratu Ljubivoju kuće", otkrila je popularna folkerka.

zorica

Inače, u vrijeme kada je Brunclikova uveliko bila popularna, Ljubivoje je 1981. snimio singl ploču "Voljena je žena prijatelj najveći", a muziku mu je radio Zoričin tadašnji suprug, kompozitor Ljubo Kešelj. Na toj ploči našla se i Kešeljeva pjesma "Ja sam momak lutalica", ali nakon toga, nažalost, nije više ništa snimio, iako je nastavio da se bavi muzikom.

 
 

Ne propustite