Prije 19. godina Karleuša je trebala da se uda za njega, a onda je ON 23. MARTA UBIJEN: Niko nije znao za ovo, TUGA VELIKA NA DANAŠNJI DAN

Aktuelno
Prije 19. godina Karleuša je trebala da se uda za njega, a onda je ON 23. MARTA UBIJEN: Niko nije znao za ovo, TUGA VELIKA NA DANAŠNJI DAN
.

Zoran Davidović, koji je poznatiji pod nadimkom Ćanda, izrešetan je 2000. godine u automobilu "Audi A8" na uključenju za auto-put Zagreb - Beograd.

Sa njim je u kolima bio i Ivan Stojanović koji je takođe nastradao. Najmanje dvojica nepoznatih napadača pucalo je iz automatske puške "kalašnjikov" iz automobila "audi" bez registarskih tablica, koji se paralelno kretao s žrtvinim vozilom.

Poslije zločina, ubice su pobjegle ka centru Beograda da bi se sa autoputa isključili kod Bežanijske kose, a "audi" je pronađen spaljen u Hercegovačkoj ulici u Zemunu.

Zoran Davidović bio je dobro poznat u krugovima bliskim beogradskom podzemlju, iako nikada zvanično nije bio u sukobu sa zakonom. Rođen je na Miljakovcu gdje je i živio, a u tom naselju je izgradio veleljepnu kuću. Jedno vrijeme je bio i prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. 

O njegovim poslovima se malo znalo, a pripisivali su mu mnogo toga, iako ga policija nikada nije privodila. Planirao je da se sa Miljakovca preseli u kuću u Zemunu koju je gradio i u kojoj je trebalo da živi sa Jelenom Karleušom.

bb

Njihova romansa počela je u vrijeme NATO bombardovanja 1999. godine. Govorilo se da imaju mnogo toga zajedničkog.

Mislim da konstantno trvenje dvije jake ličnosti daje savršenu cjelinu - okarakterisala je Jelena tada svoju vezu sa Ćandom, te govorila da ju je branio od nasrtljivaca.
On je pričao da ga zabavlja to što ga ljudi posmatraju na drugačiji način otkad se zabavlja sa popularnom pjevačicom.

Kad se pogledam u ogledalo, kažem: "Kakav šmeker!" Kad je pošla sa mnom, Jelena je dobila "bingo" - govorio je Davidović.
Ipak, i kada bi se našalio na račun njihove veze, odmah bi dodao da je najljepši, ali da je njegova djevojka ljepša čak i od njega.

b

Ne propustite